Szukam kogos kto leczony byl z powodu guzów net terapią izotopowa. Moj ojciec zostal do niej zakwalifikowany. Nie wiemy co dalej tzn jak często przechodzi sie taką terapią, czy jest skuteczna, jakie efekty uboczne daje.....proszę rowniez o namiar na dobrego endokrynologa od tego typu guzów. Slyszalem o prof. Cwikla, dr Jarząb dr Kudla-Kos. Tylko jak w miarę szybko sie do nich dostac. Proszę o pomoc
Szukam osób znajacych sie na tematyce tych rzadkich guzow. Chcialbym nawiazac kontakt z osobami lub ich rodzinami, ktorych bliscy leczą lub leczyli sie na te guzy. Razem mozemy więcej. Chciałbym wymienić sie spostrzeżeniami, moze ktos komus podpowie cos czego jeszcze nie wiedzial
arek83,
pisałem już w swoim wątku. Jeżeli masz jakieś pytania wal śmiało. Tutaj jest wiele osób, które na pewno pomogą. Jeżeli chodzi o lekarzy, to mieliśmy do czynienia z prof Ćwikłą. Świetny lekarz i człowiek. Naprawdę czuliśmy się zaopiekowani i teraz działamy wedle zaleceń Profesora. Szczerze polecam. Prof. Kos-Kudłę również polecała nam Gabi.
Co do terapii izotopowej - to mało wiem,dlatego nie chcę się wypowiadać, żeby nie wprowadzać Cię w błąd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum