Pytałem ponieważ znajomy chciałby coś wpłacić tudzież zorganizować zbiórkę w swoim najbliższym kręgu. Z drugiej strony nie wiem czy jest sens skoro moim zdaniem właścicielce chyba nie bardzo zależy na tym aby forum nadal działało i miało taki zasięg jak dawniej. To powolne umieranie forum jest bardzo przykre. Zupełnie nie rozumiem takiego postępowania ze strony DSS.
Ale nudzisz, kiedy wreszcie zrozumiesz że nikt tu nie ma obowiązku Ci się tłumaczyć. Nie rozumiesz to Twój problem. Twoje komentarze są delikatnie mówiąc niemiłe.
Spójrz na statystyki forum z ostatnich 2 lat i na pozycjonowanie forum w google to możemy wtedy pogadać ok? Jeśli DSS nie potrafi/nie chce oddać/sprzedać forum komuś komu będzie się chciało to co mam o tym sądzić?
TP53
Zgadzam się.
Zaczynając na tym forum, ok w lata temu, mogłam liczyc na odpowiedzi w swoim temacie, na podpowiedzi.
W tej chwili czuje się poniekąd jak bym pisała sama dla siebie ( w swoim temacie,).
I jeszcze nie wiem, ale niechce wnikać, ponieważ każdy ma swoje życie i problemy, ale najbardziej aktywna była Missy, która niestety jest ostatnio nieaktywna. To smutne
najbardziej aktywna była Missy, która niestety jest ostatnio nieaktywna. To smutne
-tak to smutne i jeszcze bardziej jest smutne to- że tyle wspaniałych osób które nam pomagało znikło z życia Forum.
Dajmy czas odpocząć tym, którzy najbardziej nam pomagali bo tak jak piszesz crayzy-każdy ma swoje niestety problemy.
Najbardziej mnie smuci to że takie Forum z takim potencjałem kuleje-ale miejmy nadzieję że to jakieś wypalenie i nadejdzie NOWA MOC
Nie zaszczuwajmy ale bądźmy dobrych myśli-LICZYMY NA POWRÓT NASZYCH KOCHANYCH ADMINISTRATORÓW I MODERATORÓW
A ja uważam że każde tego typu forum będzie powoli umierać. Nie zależnie od tematyki, czy to nowotwory, czy motoryzacja. Ludzie przerzucają się niestety na pewien słynny portal społecznościowy. Tam zakładają grupy i szczerze, odnośnie raka płuc to żałuję że szybciej tam nie trafiłem. Mamy by to nie wyleczyło, ale odpowiedź na każde, nawet najbanalniejsze pytanie dostaje się po kilku minutach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum