Witam na wstepie chcialbym p powiedziec ze naarazie nie mam zdiagnoZowanego zadnego raka.
Ale wiem jak sie czuje wiem jak wygladam zaznaczam ze jestem osoba palaca i pijaca alkohol
chociaz ostatnio staram sie to ograniczyc z powodu samopoczucia od 2 lat podejrzewam ze cos ze mna jest nie tak.
dobrze dosyc wstepu ....
a wiec tak moje objawy to powiekszone wezly chlonne z obu stron guzy z prawej strony mojej szyi sa juz na tyle duze ze widac je przez skore jak stoje normlanie co wprawia mnie w zaklopotanie z lewej strony czuje ze zaczyna sie budowac to samo na wysokosci krtani z lewej strony mam jakas dziwna torbiel.
Ponadto wezly chlonne czuje ze sie ciagna tzn ... nie wiem jak to wytlumaczyc ale jak przeciagam sie czuje ze cos tam jest nie tak ...
POnadto odczuwam mostka ciagly
do tego chudne nie mam goraaczek nie mam problemow ze spaniem lekarzre mowia caly czas ze jestem zdorwy
chociaz ostatnio bylem na zdjeciu rtg klatki piersiowej po czym wyslano mnie na tc klatki poniewaz widoczny jest cien na plucach
i teraz podobno ct nic nie wykazalo ale siedze w anglii dlatego zcaasmi nie rozumiem co oni do mnie mowia i mam wrazenie ze mnie zbywaja :(. moje pytanie co to znaczy cien na plucach
Niestety nie wiedząc co dokładnie dzieje się w klatce piersiowej nie jesteśmy w stanie pomóc, ponieważ "cień na płucach" może mieć różne przyczyny.
Jeśli masz powiększone węzły chłonne, trzeba zrobić USG tej okolicy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum