U mojej przyjaciólki stwierdzono nowotwór złośliwy - tkanka łączna i tkanka miękka, nie określona. Obecnie z przerzutami do płuc.We wrześniu przyjęła ostatnią VI dawkę chemioterapii. Po ostatnim badaniu w połowie października stwierdzono iż wyczerpano możliwości leczenia.
potrzebuję rady gzie się udać
Czy ktoś wie więcej na temat leczenia wirusami w Finlandii?
Albo innej metodzie[/b]
Witaj Agnieszko, myślę, że jest tu na forum dużo osób które są w stanie udzielić Ci informacji na temat prawidłowego leczenia, ośrodków i metod terapii, jednakże musisz dostarczyć im jak najwięcej informacji, wyników.
Jak popatrzysz sobie na inne wątki to zauważysz, że osoby na forum wklejają lub wręcz przepisują całe wyniki badań.
Proponuje Ci usystematyzować i wpisać wyniki na podstawie których była postawiona diagnoza, opisy zabiegów, które przeszła Twoja przyjaciółka, jaki był skład chemii, jaki jest stan ogólny chorej. Jest tu całe mnóstwo osób zmagających się z nowotworami, i nieoceniona DSS ale musisz wspomóc ich pełnym obrazem sytuacji.
Bez tego ani rusz.
Ja osobiście chcę napisać Ci że jest mi przykro, że Twoja przyjaciółka jest chora ale nie możecie się poddawać w walce.
Pozdrawiam Cię serdecznie M.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum