Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak - dziwny spływ limfy |
Agakon
Odpowiedzi: 180
Wyświetleń: 74008
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2020-05-22, 15:55 Temat: Czerniak - dziwny spływ limfy |
Świetne wieści
Pozdrawiam |
Agakon
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2018-12-29, 20:18 Temat: Czerniak - dziwny spływ limfy |
|
Agakon
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2018-12-07, 08:29 Temat: Czerniak - dziwny spływ limfy |
Też pamietam, że ktoś tu pisał, pamietam, że było to mniej więcej tak: u mnie wszystko ok, choć jakiś czas temu przytrafiły mi się jeszcze dwa czerniaki. Jak na złość nie mogę tego znaleźć.
Pozdrawiam |
Agakon
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2018-11-29, 10:21 Temat: Czerniak - dziwny spływ limfy |
arawis, w tamtym roku na USG brzucha wyszedł mi torbiel na jajniku. 2 tyg. później u dwóch ginekologów torbieli/la nie było. A po pół roku PET też nic nie wykazał. Głowa do góry 🙂👍💖 |
Agakon
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2018-02-23, 23:58 Temat: Czerniak - dziwny spływ limfy |
Dopiero dostrzegłam, że w końcu masz wyniki. Super, że są ok.
Mój syn skarżył się na lekkie bóle brzucha, zrobiliśmy morfologię i usg. Na usg też wyszedł powiększony węzeł krezkowy. Lekarz mówi, że ok, w zasadzie powiedział to co missy. Mamy zrobić badanie kału na pasożyty. |
Agakon
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2018-02-17, 22:48 Temat: Czerniak - dziwny spływ limfy |
arawis, to wszystko przez nerwy. Mnie już chyba od miesiąca trzymało na samą myśl o Pecie. W tym tygodniu przed wynikami to już była totalna masakra, bolało mnie wszystko. Bóle pleców, karku, kłucie w boku, uczucie obręczy na głowie, rwanie nogi ...i wiele innych. Jak wróciłam wieczorem do domu z wynikami pierwsze co zrobiłam to....zwymiotowałam. I to było prawdziwe oczyszczenie. Wszystko przeszło jak ręką odjął. Tyle złego potrafi z człowiekiem zrobić stres.
Głowa do góry!!! |
|