1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znaleziono 1 wynik
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Policzmy się z rakiem!
Aniaha

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 10156

PostDział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny   Wysłany: 2010-05-11, 17:25   Temat: Policzmy się z rakiem!
Dalam sie policzyc, chociaz wg standardow onkologicznych do wyleczonych bede mogla zaliczyc sie dopiero za kilka lat; bo... wlasnie dalam poniesc sie radosci i atmosferze. I pewnie takich jak ja jest wiekszosc. Na tym etapie (do licha, nie chce pisac choroby, jak mam wiec ten stan okreslic???) zyje sie w euforii, chce sie dzialac, podzielic z innymi radoscia. Calkowicie wyleczeni maja chyba wiecej dystansu w sobie i tak latwo nie ulegaja medialnej otoczce akcji. Stad pewnie wieszkosc wpisow od osob, ktore dopiero co zakonczyly leczenie...

Moze tworcy akcji polszi troche na latwizne, moze zabraklo konsultacji specjalistycznych podczas tworzenia projektu, tego nie wiemy. Fakt faktem, ze tworzac projekt medialny, zwykle trzeba isc na kompromis i wybierac miedzy rzetelna informacja, malo dostepna dla tzw ogolu, a nosnoscia uzyskana dzieki spektakularnemu wydarzeniu. Ja zwykle zloszcze sie na rozne "ambasadorki" - aktorki pokazujace sie z ubogimi dziecmi afrykanskimi, ale przyznac musze - takie akcje po prostu zwracaja nasza uwage na samo istnienie problemu.
Dlatego :uhm!: dla akcji

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron