1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Anik77 - komentarze |
Anik77
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 5353
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-11-02, 18:54 Temat: Anik77 - komentarze |
Madzia70, ubrałaś w słowa moje myśli. Tylko czasem tak trudno się pogodzić z własną bezsilnością :( ale to nie o nas teraz chodzi, tylko o niego. Gdy był jeszcze świadomy i był w szpitalu bardzo chciał iść do domu, a mojej mamie powiedział, że nie chciałby umierać w szpitalu. To przeważa nad wszystkim. Dlatego chyba już więcej nie będziemy szukać. Będzie pod opieką lekarzy z domowego hospicjum. |
Anik77
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-11-02, 16:01 Temat: Anik77 - komentarze |
To samo pytanie nas dręczy. Mamy różne pomysły, np żeby tacie załatwić tomografię, żeby sprawdzić czy są przeżuty, ale nie dalibyśmy rady go sami tam zawieźć, potrzebny byłby transport medyczny... a z drugiej strony wiemy jak bardzo wyczerpujące byłoby to dla niego... i ciągle się pytamy czy ma to jeszcze sens... |
Anik77
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-27, 21:52 Temat: Anik77 - komentarze |
Myśleliśmy raczej o hospicjum domowym. Woleli byśmy, by tata był w domu. Mama już nie pracuje więc póki co, ma się kto ojcem opiekować.
Kasia2007, jak długo to trwało? Nie wiem ile nam jeszcze czasu zostało. |
|
|