1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 9
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Czy to rak płuc?
gontcha

Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 136462

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-01, 12:21   Temat: Czy to rak płuc?
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-09-29, 22:09   Temat: Czy to rak płuc?
absenteeism napisał/a:
Wiecie, co jest najdziwniejsze i najpiękniejsze? Nic jej nie boli.
to bardzo dobrze, oby tak dalej.
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-09-14, 20:03   Temat: Czy to rak płuc?
absenteeism, jednak z załatwiania koncentratora tlenu nie rezygnuj, czas oczekiwania (w hospicjach )na wypożyczenie jest bardzo długi.
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-05-26, 13:04   Temat: Czy to rak płuc?
absenteeism, zróbcie jak najszybciej morfologię, i napisz jakie jest obecnie samopoczucie babci.
Pozdrawiam M.
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-05-14, 18:53   Temat: Czy to rak płuc?
absenteeism,
zdecydowanie- niezdecydowana ta pani doktor ;)
trzymamy kciuki za Babcię i wynik tk i... za Twoją cierpliwość :)
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-09, 20:06   Temat: Czy to rak płuc?
absenteeism, doskonale rozumiem Twoje obawy przed rozmową z lekarzami, sama przypłacam nerwami każdą przebytą wizytę i każdy telefon do onkologa, ale.... upust nerwom daje po... wizycie, telefonie.
Ostatnio leżałam na oddziale z młodą dziewczyną, i muszę napisać, że byłam przerażona za każdym razem jak otwierała usta w kierunku lekarzy. Już tłumaczę jak było: koleżanka wyrażała każde zdanie w sposób szczekający i prawie bezczelny, lekarze mieli problem z postawieniem diagnozy, wieczne dopytywanie typu "czy W Końcu" wiecie co mi jest? i komentarz typu: tracę już drugi tydzień studiów przez to leżenie, doprowadzało lekarzy i mnie pośrednio do furii. Dziewczynka była zdziwiona, że ze mną rozmawiają konkretnie, rzeczowo i z uśmiechem na twarzy i nikt nie ucieka przed postawionymi pytaniami.
I tak sobie pomyślałam, że nie masz się co obawiać rozmowy z lekarzem, musisz się tylko do niej przygotować, może nie narzucać zdania tylko sugerować- zresztą wierzę w Twoją mądrość,poradzisz sobie.
Co do sugestii DSS ws. wyników krwi, ma 100% rację, że wyniki są fatalne, właśnie sprawdziłam z wynikami Mami po 3 i ostatniej chemii- parametry były lepsze a chemii nie dostała. Twoja babcia nie powinna być już męczona chemią, ilość sugerowaną otrzymała a po pierwsze nie szkodzić.
Sama jestem po dotoczeniu trzech jednostek krwi a tak dolnych wartości nie osiągnęłam.
Pozdrawiam Cię ciepło M.
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-01-27, 23:54   Temat: Czy to rak płuc?
absenteeism, babcia śpi a dobre duszki forum czuwają :-D
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-01-27, 23:42   Temat: Czy to rak płuc?
absenteeism, udało się wybrnąć z sytuacji. sprawdź tylko te wartości naświetlań..
DumSpiro-Spero, ja jak zwykle chylę czoło...
gontcha

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-01-23, 22:37   Temat: Czy to rak płuc?
Absenteeism,

Na pytania nie odpwoiem (bom nie spec w tej dziedzinie), ale..

Cieszę się, że nie dzieje sie nic niepokojacego :)
No i trzymam kciuki za wyniki (pozytywne) zbliżających się badań.

Pozdrawiam

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron