1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Mięsak podudzia |
DorotaP
Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 26092
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-12-20, 13:56 Temat: Mięsak podudzia |
srrokkka napisał/a: | Także myślę, że każdy lekarz w CO jest wybitnym specjalistą, dlatego proszę Cie nie martw się o to |
Też tak myślę |
DorotaP
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-12-01, 10:50 Temat: Mięsak podudzia |
abigail napisał/a: | a Warszawa ma stary obskurny szpital,ale jacy lekarze!.Odwagi!!! |
.... i te kolejki ...i ten tłum chorych...
Ulla napisał/a: | Może to tylko słowa ale dodają mi dużo odwagi i pewności siebie. |
Że warto, że trzeba....a póżniej już będzie lepiej, łatwiej zrozumiec, że nie musi to byc wyrok, że medycyna idzie do przodu i już niedługo sobie z tym poradzi, a Wy jesteście w najlepszych rękach
Życzę duużżżoo zdrówka |
DorotaP
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-11-30, 15:29 Temat: Mięsak podudzia |
Ulla napisał/a: | Wybraliśmy jednak Warszawę (nie wiem czy dobrze) może i stracimy 3 tygodnie ale jak wiele później możemy zyskać. |
Bardzo dobrze - COI w Warszawie jest najlepszą placówka w której leczą mięsaki. Tu też mają doświadczonych patologów, którzy mogą dobrze zbadac jaki to jest typ mięsaka.
Ulla napisał/a: | Musimy jeszcze wytrzymać 2,5 tygodnia ale powiem szczerze, że jestem przerażona. |
Na początku jest zawsze trudno (strach, ból, niedowierzanie), ale jesteście w dobrych rękach.
Na forum są osoby, które leczą się właśnie w Warszawie.
Pozdrawiam i witam na forum |
|
|