1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak dna jamy ustnej z przerzutami do węzłów chłonnych |
DumSpiro-Spero
Odpowiedzi: 118
Wyświetleń: 53140
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2010-12-15, 13:49 Temat: Rak dna jamy ustnej z przerzutami do węzłów chłonnych |
medi84, mam. Czekaj proszę na maila ode mnie. |
DumSpiro-Spero
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2010-12-13, 23:56 Temat: Rak dna jamy ustnej z przerzutami do węzłów chłonnych |
medi84, czy masz możliwość zeskanowania lub wykonania zdjęć dokumentacji medycznej taty? Wypisy ze szpitala, inne wyniki?
Mogę się podjąć dialogu w Waszej sprawie w ramach działalności naszej Fundacji, jednak potrzebne mi są dane medyczne, dane placówki w której tata był operowany oraz informacja z kim rozmawialiście w Gliwicach (kto konkretnie odmówił pomocy i na co się powołał).
Deklaruję tu wsparcie w szczególności w poszukiwaniu pilnej i profesjonalnej pomocy medycznej dla Twego taty. |
DumSpiro-Spero
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2010-05-12, 18:10 Temat: Rak dna jamy ustnej z przerzutami do węzłów chłonnych |
medi84 napisał/a: | czy nie lepsza by była chemia? |
Nowotwory głowy i szyi nie są chemiowyleczalne, niestety.
W przypadku raka dna jamy ustnej, zaawansowanego miejscowo, jedyna terapia mogąca dać szanse na wyleczenie to leczenie chirurgiczne.
Nic poza tym nie jesteśmy w stanie stwierdzić/podpowiedzieć bez poinformowania nas m.in. o stopniu zaawansowania nowotworu, jego złośliwości histologicznej i opisu ogólnego stanu zdrowia taty (jak również informacji w jakim tata jest wieku).
Jak napisała absenteeism - prosimy o wynik badania histopatologicznego i jakiś aktualny opis badania obrazowego (najlepiej tomografii lub rezonansu).
pozdrawiam ciepło. |
|
|