1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znaleziono 1 wynik
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Raport Pacjenta
DumSpiro-Spero

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 5992

PostDział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny   Wysłany: 2009-05-03, 22:27   Temat: Raport Pacjenta
:?:

Kochani, Administrator też człowiek i jakiś temat przegapić może!
"Wpadłam" na ten temat przypadkowo (bo wątek został "podbity" przez ostatnią wypowiedź) - i wstępnie oceniam jako sprawę naprawdę istotną i godną uwagi.
Prośba do wszystkich (a szczególnie Moderatorów ;) ) - jeśli widzicie jakiś wątek lub (tym bardziej!) sami jesteście jego autorem, inicjujący coś i oczekujący na reakcję Admina, a Admin się nie odzywa - proszę prześlijcie linka poprzez pw... Jest dwóch Administratorów: tara i ja - poproszę o info do przynajmniej jednej z nas.

Jutro lub pojutrze "rozbieram" temat na czynniki pierwsze :) i -rzecz jasna- odpowiem w tym wątku jak sprawę postrzegam.

[ Dodano: 2009-05-04, 03:00 ]

Moje przemyślenia "na gorąco":

z propozycjami "usprawnień" będzie baaardzo ciężko, w świetle tego, że proponowanie pewnych spraw bez znajomości tajników ekonomii w służbie zdrowia mija się nieco z celem.
Owszem, sprawy "organizacyjne" (stanie w 3 kolejkach by załatwić 1 czynność, powiadamianie o wyniku chorego oraz lekarza, np. "cito") TAK. Jednak snucie dywagacji na temat np. tego, czemu termin badania jest tak odległy - bez sensu. Kasa, kasa, mili Państwo, i tyle.
Zrobimy odpowiedni Dział - jeszcze nie wiem w jakiej formie, pomyślimy nad taką by czemuś on służył a nie był jedynie miejscem masowego żalenia się (i na tym koniec) - mral, dobrze mówisz by jakoś to usystematyzować, jednak myślę, że trzeba by zacząć od sprawy podstawowej: praw pacjenta. Mral - w kwestii zgody na ich publikację - mamy jakąś czy czekamy?
Mrakad, jeśli masz jakieś "organizacyjne" uwagi to przyłącz się proszę do dyskusji - może mógłbyś się odnieść do tego co napisała mral? (propozycje usystematyzowania problematyki). Każdy pomysł będzie cenny.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron