1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Jądra pestek moreli w walce z nowotworem |
DumSpiro-Spero
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 19399
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2013-01-21, 09:21 Temat: Jądra pestek moreli w walce z nowotworem |
kasia1305 napisał/a: | dlaczego wy tak wszystko torpedujecie? napisałam posta o wit b15 pascie dr budwig pestkach moreli i został usunięty, nawet osoba która to zrobila nie raczyla wytłumaczyc dlaczego go usunęła |
Raczyłam. Poświęciłam Ci sporo czasu w trakcie naszej rozmowy telefonicznej.
kasia1305 napisał/a: | nie jednemu udało się wyjść z raka dzięki innym metodom niż te konwencjonalne |
Nie udało się. Nikt jak dotąd nie przedstawił na to dowodu (nie mówię o plotkach, bo te są nic nie warte).
kasia1305 napisał/a: | po co wogóle jest ten dział |
By ostrzec. By nie unikać trudnego tematu. Jeśli chociaż jeden chory czytając ten dział zrezygnuje z niefortunnego pomysłu skorzystania z "terapii" niekonwencjonalnej - to jest sens byśmy się tu męczyli tłumacząc, tłumacząc i jeszcze raz tłumacząc.
Jednocześnie podjęliśmy działania by dokonać zmian systemowych. Wraz z towarzystwami naukowymi w Polsce (onkolodzy) będziemy apelować o zmianę prawa w Polsce (zakaz reklamowania i handlu tym, czego w USA, Kanadzie i/lub Unii Europejskiej dawno zabroniono), ponadto w planie są szkolenia onkologów - by częściej i wyraźniej ostrzegali swych pacjentów. |
|
|