1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz graniczny jajnika |
Ewka87
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 7237
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-11-07, 18:00 Temat: Guz graniczny jajnika |
czy potrzebna jest operacja zwiadowcza |
Ewka87
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-11-07, 17:28 Temat: GUZ GRANICZNY |
Witam po usunięciu jajnika z przydatkami w histopad wyszło iż jest to guz graniczny czy ktoś wie jakie może być dalsze leczenie,czy usuną mi wszystko? Mam dopiero 26 lat i chcę mieć dzieci jestem załamana czy ktoś może jakoś mi pomóc i odpowiedzieć
[ Komentarz dodany przez Moderatora: alaslepa: 2014-11-07, 18:02 ]
Wątki scalone. Zakładanie nowych tematów(jeśli dotyczą choroby tej samej osoby) jest niezgodne z regulaminem forum, który zaakceptowałaś.
|
Ewka87
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-11-07, 15:21 Temat: Guz graniczny jajnika |
Dziekuje za odpowiedź .Czyli jak wycieli mi prawy jajnik z przydatkiem to leczenie to powinno zostać zakończone i powinnam zostać pod obserwacją |
Ewka87
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-11-07, 14:28 Temat: Guz graniczny jajnika |
Co oznacza serous borderline tumor jajnika i jakie jest dalsze leczenie
Otrzymałam wynik badania histo-pat w rozpoznaniu mam serous borderline tumor mam pytanie jakie powinno być dalsze leczenie jeśli mam już usunięty prawy jajnik wraz z przydatkami wizytę mam dopiero za tydzień a ja cała chodzę z nerwów |
|
|