1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak pluc-przezut do mozgu, watroby, kosci, nerek. POMOCY |
Finlandia
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 9274
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-02, 12:35 Temat: Rak pluc-przezut do mozgu, watroby, kosci, nerek. POMOCY |
xxAsia17xx, ale nawet jeśli coś zrobisz to tak naprawdę nic nie zrobisz. Zobaczysz, kiedy będzie już po wszystkim to pożałujesz gorzko każdej chwili, którą Ty i Twoja przyjaciółka spędzicie na jakimś pseudouzdrawianiu, zamiast na czymś ważnym, co ma sens i sprawi wam przyjemność lub przyniesie jakieś dobro.
Niedawno umarła Paula Pruska, znana bloggerka pisząca o swoim nowotworze. Zacytuję Ci coś z artykułu o niej:
Cytat: | Kiedyś żyłam pędem, w który wpada niemal każdy młody człowiek. Studia, praca, pieniądz, kredyt, samochód, mieszkanie. Totalny schemat wybiegający daleko, daleko w przyszłość. A może nie o to chodzi? Może trzeba się zatrzymać - popatrzeć na słońce, ćwierkającego ptaka za oknem. Ucieszyć się, że jest ciepło, wieje wiatr, uśmiechnąć się do kogoś. Czuję w sobie harmonię, spokój, jakieś światło, mimo że wiem, że jest we mnie nowotwór i gdzieś to zagraża mojemu życiu |
źródło, podkreślenia moje.
Paula też szukała leku, ale w ramach medycyny konwencjonalnej i to oczywiście możecie robić. Jednak przede wszystkim znalazła spokój i za to była podziwiana. |
|
|