1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znaleziono 1 wynik
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak pluc-przezut do mozgu, watroby, kosci, nerek. POMOCY
Finlandia

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 9274

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-02, 12:35   Temat: Rak pluc-przezut do mozgu, watroby, kosci, nerek. POMOCY
xxAsia17xx, ale nawet jeśli coś zrobisz to tak naprawdę nic nie zrobisz. Zobaczysz, kiedy będzie już po wszystkim to pożałujesz gorzko każdej chwili, którą Ty i Twoja przyjaciółka spędzicie na jakimś pseudouzdrawianiu, zamiast na czymś ważnym, co ma sens i sprawi wam przyjemność lub przyniesie jakieś dobro.

Niedawno umarła Paula Pruska, znana bloggerka pisząca o swoim nowotworze. Zacytuję Ci coś z artykułu o niej:
Cytat:
Kiedyś żyłam pędem, w który wpada niemal każdy młody człowiek. Studia, praca, pieniądz, kredyt, samochód, mieszkanie. Totalny schemat wybiegający daleko, daleko w przyszłość. A może nie o to chodzi? Może trzeba się zatrzymać - popatrzeć na słońce, ćwierkającego ptaka za oknem. Ucieszyć się, że jest ciepło, wieje wiatr, uśmiechnąć się do kogoś. Czuję w sobie harmonię, spokój, jakieś światło, mimo że wiem, że jest we mnie nowotwór i gdzieś to zagraża mojemu życiu

źródło, podkreślenia moje.

Paula też szukała leku, ale w ramach medycyny konwencjonalnej i to oczywiście możecie robić. Jednak przede wszystkim znalazła spokój i za to była podziwiana.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron