1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak brak pełnego rozpoznana -trzustka? |
Marek2007
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 5677
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-08-16, 09:10 Temat: Rak brak pełnego rozpoznana -trzustka? |
ankita ,tak poproszę o namiary i ile $( Pisz na PW i arex82@gazeta.pl)
Napisz wszystko co powinniśmy przygotować
Dziękuję i pozdrawiam |
Marek2007
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-08-15, 12:52 Temat: Rak brak pełnego rozpoznana -trzustka? |
absenteeism , dziękuję za odpowiedź.
Co do terminu biopsji ,jutro będę ponowne dzwonił do C O bo wczoraj nie udało się dodzwonić. (Ciągle zajęty tel . rejestracji .Może lepiej przyjechać do CO)
Onkolog kierujący na badane poinformował że najpierw będzie rejestracja i wizyta za 2 tygodnie, dopiero potem biopsja też może 2 tygodnie, a badane wycinka znów czas i czekanie .
A gdzie chory, liczy się każda chwila
Czy w CO stosuje biopsje cienkoigłową ?
Czy jest bezpieczna ? |
Marek2007
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-08-15, 09:18 Temat: Rak brak pełnego rozpoznana -trzustka? |
Markery
CA 125 49,07 U/ml <35
CA 19-9 241,40 U/ml <27,00
Czy na podstawie w/w markerów można włączyć chemie ?
Mama dostała skierowanie na biopsje do Centrum Onkologii. Gdzie można wykonać biopsje szybciej, do kogo się zwracać.
Piszcie na PW. Prywatne wizyty. Polećcie lekarzy onkologów. Jestem przerażony terminami badań
Pomóżcie
|
Marek2007
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-08-13, 14:55 Temat: Rak brak pełnego rozpoznana -trzustka? |
Witam
Załączam dokumentację którą obecne posiadamy
Dziś onkolog stwierdził że nie wie co jest pierwotne. Dodał że trzeba będzie zrobić biopsje trzustki, Warszawa. Jak ta biopsja jest wykonywana?
Jutro jadę z Mamą do onkologa z wynikami ,markery. Będę wdzięczny za każdą radę. Po wstępnej diagnozę jestem tak bezsilny ale chcę szukać pomocy dla mojej ukochanej Mamy
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2012-08-13, 17:46 ]
Najprościej jest dołączyć dokumentację w postaci załączników do posta. |
|
|