1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
Nika2
Odpowiedzi: 434
Wyświetleń: 107584
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-07-01, 11:45 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
Jak to jest ze u jednych ludzi nowotwor daje pozyc kilka dni,mcy..a u innych dluzej?o co w tym wszystkich chodzi? Gonia
Jak byśmy znali na to odpowiedź ,żyło by się dużo lepiej. Wszystko jest napisane u góry w gwiazdkach.
Cieszę się że Tatuś czuje sie lepiej i tak trzymać.
Pozdrawiam i trzymam kciuki
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2011-07-03, 12:16 ]
Nika2, zgodnie z Regulaminem (cz. II pkt. 20 b) kolor zielony zarezerwowany jest wyłącznie dla obsługi Forum.[/color][/size] |
Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
Nika2
Odpowiedzi: 434
Wyświetleń: 107584
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-04-06, 11:45 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
Wytam cieszę się że Tatuś dochodzi do siebie,Gonia jak Tata ma silną wolę życia to wszystko może się zdażyć ,a cóż znaczy cierpienie w takiej sytuacji jak jest szansa na życie które jest najważniejsze.Lampy trochę dają w kość ,ale chemia jest o sto razy gorsza.Najważniejsze aby pomogło.U mnie jakoś leci właśnie wróciłam do pracy bo w domku nie mogłam usiedzieć ,tylko w pracy jeszce nie wiedzą że mam nawrót choroby nkiomu nie mówiłam.Chcę jeszcze trochą popracować
Trochę mam wybuchy po Hormonoterapi ,ale jak trzeba to trzeba. 18.04 nastepna wizyta u onkologa i mam nadzieję że guz się zmniejszył.
Pozdrawiam i Trzymam kciuki za Tatusia |
|
|