Autor |
Wiadomość |
Temat: wyciąg z ogórka morskiego (sea cucumber) i kurkuma |
OLILB
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 17092
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-08-17, 20:35 Temat: wyciąg z ogórka morskiego (sea cucumber) i kurkuma |
Czy ktoś słyszał, że można w Polsce od niedawna sprowadzić leki na bazie marichuany?
Link ukryty.
Słyszałem, że bardzo pomaga na ból nawet kiedy morfina nie działa dobrze, ale w Polsce leki nie są osiągalne. |
OLILB
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-08-16, 15:53 Temat: wyciąg z ogórka morskiego (sea cucumber) i kurkuma |
Oczywiście nie neguję faktu, że najważniejsze jest leczenie konwencjonalne, ale kiedy lekarze kierują chorego do hospisjum to już chyba nie ma nic do stracenia...
http://faktydlazdrowia.pl...adania-naukowe/
http://ulubione.blutu.pl/ogorek-morski-nowotwory/ |
OLILB
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-08-16, 15:20 Temat: wyciąg z ogórka morskiego (sea cucumber) i kurkuma |
poczytaj sobie w internecie, np. antyrakowe właściwości kurkumy opisano na wielu poważnych portalach. O ogórku morskim też jest coraz głośniej, wiem że w zaawansowanym stadium raczej już nic nie pomoże, ale chyba warto spróbować, na pewno nie zaszkodzi. |
OLILB
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-08-16, 12:22 Temat: wyciąg z ogórka morskiego (sea cucumber) i kurkuma |
A czy lekarz prowadzacy daje jakies szanse? Wlasnie dlatego!
Wiem ze to pewnie nic nie pomoze ale na pewno w tej sytuacji nie zaszkodzi. Sa przeprowadzone badania ktore pozwalaja przypuszczac ze suplementy o ktorych napisalem moga miec dzialanie niszczace komorki nowotworowe. |
OLILB
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-08-16, 08:59 Temat: wyciąg z ogórka morskiego (sea cucumber) i kurkuma |
[dyskusja wydzielona z tego miejsca]
spróbuj jeszcze kupić wyciąg z ogórka morskiego (sea cucumber) i podawaj duże ilości kurkumy - jest też preparae curcuminum complex. U mojej mamy niestety już nic nie pomogło, ale może Ty masz więcej czasu, ja podałem za późno kiedy już nie kontaktowała i miała problemy z połykaniem. Sea cucumber ciężko dostać w Polsce ja sprowadzałem ze stanów i anglii więc jak masz tam znajomych mogą Ci wysłać. Podawałem jeszcze rosyjski wyciąg z huby - BEFUNGIN. Ratuj się jak możesz, doskonale wiem co teraz przechodzisz. Życzę dużo sił podczas trudnej walki. |
|