1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Clear Cell Sarcoma - proszę o radę |
Rafus
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 7678
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2016-03-10, 14:04 Temat: Clear Cell Sarcoma - proszę o radę |
Z tego co wiem to w COI mają kontakty z ośrodkami zagranicznymi mięsaków. Ja myślę, że powinieneś powiedzieć szczerze swojemu prowadzącemu lekarzowi, ze chcesz ratować rękę i że jesteś gotów na ewentualną terapię zagranicą. To jest tak, że z uwagi na samą naturę mięsaków w każdym z tych ośrodków są lekarze, którzy mają inny profil specjalności. Trzeba chyba zapytać czy jest gdziekolwiek jakiś chirurg, który ocali Ci życie i rękę ? To jest moje bardzo subiektywne odczuwanie tej sprawy. |
Rafus
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2016-03-08, 10:08 Temat: Clear Cell Sarcoma - proszę o radę |
Oj przepraszam ja jakoś nie skojarzyłem, że leczysz się w COI. Myślałem, że w innym ośrodku. W COI faktycznie cała Klinika Mięsaków to działa bardzo zespołowo. |
Rafus
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2016-03-05, 10:36 Temat: Clear Cell Sarcoma - proszę o radę |
Sugeruję prywatną wizytę. Mam różne doświadczenia związane z osobą profesara Rutkowskiego, ale jedno mogę powiedzieć, że sobie nie odpuszcza. Możesz też spróbować wysłać dokumentację i opis sytuacji mailem rutkowskip@coi.waw.pl |
Rafus
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2016-03-04, 14:31 Temat: Clear Cell Sarcoma - proszę o radę |
Ja znalazłem listę ośrodków w w USA
http://sarcomahelp.org/sarcoma-centers.html
Proponuję też rozmowę szczerą z prof. Rutkowskim. Kiedy moja Mama miała terapię swojego mięsaka w piersi to poznałem jedną z pacjentek, która miała mięsaka nogi. Ta pani twierdziła, ze profesor zna jakiegoś chirurga we Włoszech, który specjalizuje się w ratowaniu kończyn. Od razu zastrzegam, że trochę to tak mało wiarygodnie wyglądały.
Wiem, że prosto gadać. Ratuj swoje życie, choć cena jest straszna! |
|
|