1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Zmiana w podniebieniu |
Richelieu
Odpowiedzi: 88
Wyświetleń: 48817
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2010-07-27, 09:06 Temat: Zmiana w podniebieniu |
Jakaś,
To co piszesz, to rzeczywiście bardzo przykra, wręcz dołująca sytuacja. Nawet czytając to można sobie wyobrazić jak to jest, a co dopiero będąc w takiej sytuacji. Wyobrażam sobie, jak musisz się czuć
Rozumiem też, że czasem wtedy po prostu tak ręce opadają, że jak powiedziałaś, odechciewa się wszystkiego.
Chciałbym jednak prosić Cię, byś nie rezygnowała definitywnie z kontroli swojego zdrowia i diagnostyki.
Mówisz "JESTEM ZDROWA , JA MUSZE BYC ZDROWA" - i bardzo dobrze, niech tak właśnie będzie.
Ale gdyby okazało się, że coś trzeba zrobić w tym kierunku, by temu zdrowiu trochę pomóc, proszę - NIE REZYGNUJ !
A nieżyczliwi czy źli ludzie nie muszą wiedzieć o Twoich zdrowotnych czy innych problemach.
Wiem, że łatwo jest pisać i doradzać na odległość ...
Ale też trudno stać obok i nie reagować, gdy ktoś pisze "juz nawet nie chce wiedziec co mi jest ... "
Masz dla kogo żyć i dbać o siebie. Dla Twojego syna jesteś jedyną osobą na świecie, której nikt inny i nigdy nie zastąpi. Pamiętaj o tym, proszę.
|
Richelieu
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2010-04-12, 10:08 Temat: Zmiana w podniebieniu |
jakas napisał/a: | [...] ale zrobie wszystko , zeby ustrzec sie przed operacja ...
CDN ... |
Tylko mam nadzieję, że to 'wszystko' będzie w granicach rozsądku, dokąd się np. nie okaże, że operacja byłaby jednak konieczna ...
Trzymam kciuki |
Richelieu
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2010-03-03, 20:38 Temat: Zmiana w podniebieniu |
DumSpiro-Spero napisał/a: | Witaj jakas,
[...]
Jedyną szansą na dalsze życie [...] jest dla Ciebie operacja.
[...]
Twoi chłopcy.. [...] będą potrzebować mamy..
[...] |
I chyba już wszystko jasne ?!
Walcz, Dziewczyno, tak bardzo masz dla kogo ! Nawet się nie zastanawiaj !
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia. Nie ma innej opcji. |
|
|