1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak niedrobnokomórkowy T3N2M0 |
Ulax
Odpowiedzi: 70
Wyświetleń: 21280
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-11-04, 20:02 Temat: Rak niedrobnokomórkowy T3N2M0 |
To koniecznie sprawdzcie te próby wątrobowe przed chemią. Tato po pierwszej chemi miał tak "strzaskaną" wątrobę, że w 8. dniu nie dostał. Aktualnie mamy 3 cią serię chemi i cały czas tato ma włączone leki na wątrobę. |
Ulax
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-11-03, 20:09 Temat: Rak niedrobnokomórkowy T3N2M0 |
Nie wiem, nie chcę się wymądrzać. Każdy schemat i "trucizna" jest inna ale u mojego taty najbardziej niszczy krew i wątrobę. Tak czy siak wątroba jest masakrycznie obciążona i się zastanawiam czy mimo wszystko nie powinny być właśnie kontrolowane próby wątrobowe? |
Ulax
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-10-28, 20:55 Temat: Rak niedrobnokomórkowy T3N2M0 |
Cześć venda
Mój tato walczy z identycznym cholerstwem
Na morfologię zawsze znajdą bata :-), mój tato odbudował płytki krwi 49 tys!!! i krwinki białe dwoma zastrzykami.
Marzenka zwróciła uwagę na d-dimery. Czy ciocia coś bierze. Tato miał xalerto ale jak zaczęła sie chemia przeszedł na zastrzyki (tabl nie wolno) i cały czas bierze po 2 dziennie.
Pozdrawiam i wytrwałości życzę i obyśmy kiedyś piły szampana że mimo wielu przegranych bitew, wojnę wygrałyśmy.
[ Dodano: 2017-10-28, 22:05 ]
A propo kontroli krwi. U mnie tato jedzie na 7.00 rano na pobranie krwi, wraca do domu i ok 11-12 jedzie z powrotem do szpitala tam sobie siedzi kilka minut albo ze 2 h w zależności od p doktora on mu sprawdza ten wynik i ustala dawki leków (krew, wątroba) i tak 2x w tyg :'(
Np był w pn, śr, w pt miał chemię na pn już ma skierowanie. Bogu dzięki 1 listopada to kolejna wizyta będzie pewnie w czw |
|
|