1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Zmiany w macicy |
agnieszka25124
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 4405
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-07-16, 17:28 Temat: Zmiany w macicy |
wlasciwie to ja lekarza zmieniłam , wczesniejsza p. doktor nawet nadżerki nie widziala a o krwawieniach kiedy mowilam jej ze takie wystepuja odpowiadala nie wiem skad sa i dlaczego wiec zmienila ...ostatnio zaczelam bardzo obficie krwawic i to krwi było sporo była strasznie gesta i lepka koloru czerwonego |
agnieszka25124
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-07-16, 16:27 Temat: Zmiany w macicy |
Od pieciu lat krwawie podczas zblizenia z mezem , wczesniej mialam robiona wypalanke , powypalance po drugim okresie a raczej w trakcie ze srodka wylecial mi kawalek jakiegos miesa stad te badanie , a glownym powodem jest te krwawienie , leczenie jakie moze lekarz zastosowac? |
agnieszka25124
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-07-16, 16:21 Temat: Zmiany w macicy |
To ze bez mian to super! Dzieki za odp
To co wyzej przetlumaczone to jakies schorzenie? Leczy to sie jakos? |
agnieszka25124
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-07-16, 15:32 Temat: Zmiany w macicy |
witam wszystkich bardzo ciepło!
może ktoś jest mi w stanie przetłumaczyć odebrany niedawno wynik histopatologiczny?
1-wyskrobiny z jamy macicy
...fragmenta endometrii in stadio secretionis cum transformatio pseudodecidualis focalis.
2-wyskrobiny z kanału szyjki
...fragmenta endometrii, endocervicis et epithelii plani.
3-wycinki z tarczy cz. pochwowej
...fragmenta colli uterisine laesionibus pathologicibus.
może ktoś z Was miał podobna histopatologie i wie co oznaczają te wyniki , co to w ogole jest i jak to się leczy???? POMOCY ( DO LEKARZA MAM DOPIERO NA 11 SIERPNIA) |
|
|