1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znaleziono 1 wynik
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak pluc-przezut do mozgu, watroby, kosci, nerek. POMOCY
asereT

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 9274

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-02, 10:51   Temat: Rak pluc-przezut do mozgu, watroby, kosci, nerek. POMOCY
xxAsia17xx napisał/a:
Tyle sie mowi o ´´magicznym leku´´ sprowadzanym z Meksyku i innych uzdrawiajacych preparatach. Czy ktokolwiek z was zan osobe, ktorej pomoglo co innego niz chemio i radioterapia?

W tej chorobie Asiu takim "magicznym" lekiem jest wiara w pokonanie raczyska,, pozytywne nastawienie do siebie i swej choroby, a także pozytywne nastawienie nas, czyli rodzinę i przyjaciół wspierających osobę dotkniętą tą chorobą.
Mówi się też że wiara w podany specyfik też czyni cuda... niejednej osobie podano tzw. "placebo" i pomogło...ale to nie placebo uzdrowiło, czy przedłużyło choć na krótki czas życie, to sama chęć życia czy też trwania chorego wśród nas to sprawiła..Jak w lipcu byłam w COI w W-wie, odwiedziłam kuzyna, który miał operację usunięcia raka na jelicie grubym w C.O na Szaserów,,tam spotkałam się z namawianiem chorych na zakup Vilcacory jako "cudownego" leku na nowotwory.. co dziwniejsze, to sami chorzy zachwalali i proponowali zakup..., ja podziękowałem, mówiąc że w ten lek nie wierzę, bo 18 lat temu próbowaliśmy wyleczyć tym cudem ojca... I nie wiem czy to rozprowadza ktoś z pracowników tego centrum, czy ten kto namówi na zakup cudownego kociego pazura ma z tego jakieś profity. bo to było głośne, i wręcz nachalne nagabywanie..i8 to trylko po to, by pozbyć się resztki gotówki....

[ Dodano: 2011-09-02, 11:54 ]
Oj, coś skopałam w końcówce miało być: ...nagabywanie by chory lub też jego rodzina zakupili specyfik, pozbywając się w ten sposób pieniędzy, które mogliby spożytkować inaczej, bo vilcacora nie wyleczy...a nie uleczyć pacjenta z raka

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron