Autor |
Wiadomość |
Temat: krado - komentarze |
asia77
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 9052
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-27, 21:01 Temat: krado - komentarze |
krado, jak miło Cię poczytać jak sobie dajesz radę mojego Tatki nie ma juz prawie 8 miesiecy :( |
asia77
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-02, 13:59 Temat: krado - komentarze |
krado,
Hej odezwij się co tam u Ciebie |
asia77
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-29, 11:06 Temat: krado - komentarze |
krado, co u Ciebie jak sobie radzicie? |
asia77
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-19, 17:45 Temat: krado - komentarze |
krado napisał/a: | był ksiądz u taty...... ale jego wizyta mnie zdołowała ...... |
krado, Kochana czasami i tak bywa u mnie akurat zadziałało to w drugą stronę .Dobrze ,że Tatuś jest po namaszczeniu .A jak Ty się trzymasz? |
asia77
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-16, 08:48 Temat: krado - komentarze |
krado tak samo było u mojego Taty bardzo Ci współczuje :( |
asia77
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-02, 10:29 Temat: krado - komentarze |
Krado wiem jak Tobie ciężko ,bo sama to przechodze z moim tatą .Ostatnimi dniami jego stan się pogorszył odczuwa bóle ,brakuje mu apetytu a do tego jest baaaardzoooo nerwowy Wszyscy na siebie krzyczą tata nie da sobie nic powiedzieć ,moja mama chce dobrze ale czasami ta dobroć działa w drugą stronę .Wiem ,żde sie martwi bardzo ale w momencie kiedy tata nie ma apetytu mama ciągle mu na siłe podaje posiłki wtedy widzę ,że tata reagje bardzo nerwowo.Bardzo chciałabym mu jakoś pomóc niestety tam gdzie mieszkają rodzice nie ma psychologa ,a i ciężko by było tate namówić na taką wizytę .Może ktoś z Was mi doradzi jak to Wy wszystko znosicie |
|