1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 6
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: krado - komentarze
asia77

Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 9052

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-27, 21:01   Temat: krado - komentarze
krado, jak miło Cię poczytać jak sobie dajesz radę mojego Tatki nie ma juz prawie 8 miesiecy :(
asia77

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-05-02, 13:59   Temat: krado - komentarze
krado,

Hej odezwij się co tam u Ciebie
asia77

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-01-29, 11:06   Temat: krado - komentarze
krado, co u Ciebie jak sobie radzicie?
asia77

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-01-19, 17:45   Temat: krado - komentarze
krado napisał/a:
był ksiądz u taty...... ale jego wizyta mnie zdołowała ......

krado, Kochana czasami i tak bywa u mnie akurat zadziałało to w drugą stronę .Dobrze ,że Tatuś jest po namaszczeniu .A jak Ty się trzymasz?
asia77

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-01-16, 08:48   Temat: krado - komentarze
krado tak samo było u mojego Taty bardzo Ci współczuje :(
asia77

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-11-02, 10:29   Temat: krado - komentarze
Krado wiem jak Tobie ciężko ,bo sama to przechodze z moim tatą .Ostatnimi dniami jego stan się pogorszył odczuwa bóle ,brakuje mu apetytu a do tego jest baaaardzoooo nerwowy :cry: Wszyscy na siebie krzyczą tata nie da sobie nic powiedzieć ,moja mama chce dobrze ale czasami ta dobroć działa w drugą stronę .Wiem ,żde sie martwi bardzo ale w momencie kiedy tata nie ma apetytu mama ciągle mu na siłe podaje posiłki wtedy widzę ,że tata reagje bardzo nerwowo.Bardzo chciałabym mu jakoś pomóc niestety tam gdzie mieszkają rodzice nie ma psychologa ,a i ciężko by było tate namówić na taką wizytę .Może ktoś z Was mi doradzi jak to Wy wszystko znosicie

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron