1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Żałoba |
bea
Odpowiedzi: 654
Wyświetleń: 175009
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-02-18, 22:07 Temat: Żałoba |
evita2, dziekuję, że wspierasz. Ja Tobie tez współczuję.
Ja nie marze aby tata odwiedził mnie we śnie. W ogóle moje odczucia są dla mnie zagadką. Może ta dziwna blokada wynika z tego, że zbyt dużo na mnie spadło w krótkim czasie. W tym samym dniu, w którym był pogrzeb taty godzinę wcześniej byłam pożegnać moją bardzo bliską 48-letnią koleżankę- jej pogrzeb odbywał się prawie równocześnie z pogrzebem mojego tatusia. |
Temat: Żałoba |
bea
Odpowiedzi: 654
Wyświetleń: 175009
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-02-17, 22:04 Temat: odszedł mój tatuś |
Mój tatuś umarł 4 lutego. W ostatnich miesiącach jego życia płakałam wieczorami i nocami; z bezsilności, żalu, z tęskonoty za jego głosem, z lęku że będzie odchodził sam.
Od dnia śmierci nie porafię płakać. Nie uroniłam ani jednej łzy na pogrzebie.
Smutek jest we mnie ogromny- tatuś był dla mnie , mojej rodziny i znajomych wzorem człowieka. Pełen dobroci, cierpliwości, wyrozumiałości, pogody ducha.
Chciałabym móc wykrzyczeć mój ból...........nie potrafię. Czuję tylko dziwną, trudną do opisania pustkę...... |
|
|