1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Zmiana w gałce ocznej |
eweluta
Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 29062
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-05-30, 09:12 Temat: Zmiana w gałce ocznej |
będzie dobrze. |
eweluta
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-05-24, 21:05 Temat: Zmiana w gałce ocznej |
malgosia68 co u Ciebie słychać? |
eweluta
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-05-13, 20:53 Temat: Zmiana w gałce ocznej |
Czerniak oka nie zawsze oznacza usunięcie oka.Jak pisałam wcześniej w Krakowie chorzy poddawani są radioterapii protonowej,która precyzyjnie niszczy nowotwór.Ponadto pozwala zachować wzrok.Jeśli pacjent nie może być operowany w Polsce zostaje skierowany na takie leczenie do innej kliniki np. w Berlinie.Koszt takiej operacji ponosi w całości Narodowy Fundusz Zdrowia.Myślę,że jeśli udasz się do Instytutu w Krakowie tam otrzymasz fachową pomoc oraz odpowiedz na wszystkie wątpliwości.Pozdrawiam bardzo serdecznie. |
eweluta
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-05-09, 20:52 Temat: Zmiana w gałce ocznej |
Ja również nie podejmę się interpretacji Twoich wyników ale wiem,że czerniaka oka leczy się metodą protonową.Bardzo dobre wyniki leczenia tego czerniaka ma klinika w Berlinie.możesz przeczytać na www.helmholtz-berlin.de/a...dex_de.html.Lub mogę podać Ci adres kobiety,która leczyła czerniaka oka w tej klinice. |
|
|