1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: pilnie poszukuję hospicjum prywatnego warszawa |
haga
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 11572
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2013-11-07, 09:15 Temat: pilnie poszukuję hospicjum prywatnego warszawa |
Dzień dobry wszystkim, przepraszam, że nie pisałam dlugo, ale było trochę problemów. Dorota od wtorku (przedwczoraj) jest już w hospicjum Fundacji św. Krzysztofa na Ursynowie. Czekała niecałe trzy tygodnie, więc nie tak żle. Opieka jest tam bardzo dobra, ale niestety jest to miejsce, zktórego się nie wraca , chociaż znam przypadek, że starsza kobieta po pobycie w onkologicznym hospicjum stacjonarnym żyła jeszcze 20 lat, ale ja na to nie liczę, stan Doroty określono, jako bardzo ciężki.
pozdrawiam |
Temat: pilnie poszukuję hospicjum prywatnego warszawa |
haga
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 11572
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2013-10-20, 18:16 Temat: pilnie poszukuję hospicjum prywatnego warszawa |
Witam. Mój poprzedni post nie pokazał się, więc piszę jeszcze raz. Dla mojej przyjaciółki poszukujemy prywatnego hospicjum w Warszawie. Dorota jest w bardzo ciężkim stanie - 4. stopień, już nie wstaje. Czeka na miejsce w hospicjum ale na miejsce trzeba długo czekać i musimy jej na dwa tygodnie znaleźć hospicjum prywatne, na czas do uzyskania miejsca w bezpłatnym, bo nie będzie możliwości w tym czasie aby był z nią ktoś non-stop (ok. 2 tygodni). Niestety nie mogę znaleźć w internecie takiej możliwości. O ile wiem istnieją hospicja prywatne. Bardzo proszę o pomoc.
pozdrawiam |
|
|