Autor |
Wiadomość |
Temat: GUZ GŁOWY TRZUSTKI Z PRZERZUTAMI DO WĄTROBY |
izabella
Odpowiedzi: 98
Wyświetleń: 39085
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-05-11, 13:17 Temat: GUZ GŁOWY TRZUSTKI Z PRZERZUTAMI DO WĄTROBY |
Witaj
Kiedy odchodzą rodzice musimy ostatecznie wydorośleć.
Smutne to osierocenie i bolesne.
Niestety nie nam decydować kiedy odejdą ,możemy jedynie walczyć, wspierać ich w chorobie i godnie pożegnać.
To zdaje się zrobiłaś Kasiu?
Czas powoli porządkuje bieg rzeczy, uspokaja emocje.
Przeszłości nie zmienisz, " Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy "
los bywa przewrotny, mój Tata umierał dokładnie w Sylwestra gdy ludzie świętowali nadejście nowego roku, było hucznie i wesoło ale nie nam- cóż zrobić.
pozdrawiam Cię mocno |
izabella
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-05-10, 15:54 Temat: GUZ GŁOWY TRZUSTKI Z PRZERZUTAMI DO WĄTROBY |
Kasiu
Jak sobie radzisz ? |
izabella
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-05-05, 19:25 Temat: GUZ GŁOWY TRZUSTKI Z PRZERZUTAMI DO WĄTROBY |
witaj Kasiu
Dla Twojego Taty to koniec cierpień, dla Ciebie nadchodzi nowy czas.
Mam nadzieję czas uspokojenia i refleksji.
Oby dobro ofiarowane przez Ciebie powróciło potrojone |
izabella
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-05-04, 16:35 Temat: GUZ GŁOWY TRZUSTKI Z PRZERZUTAMI DO WĄTROBY |
Witaj Kasiu
Śmierć wydaje się taka irracjonalna...niemożliwa, zawsze przychodzi nie w porę i nikt na nią nie zasługuje.
Wielu chorych na raka trzustki umiera w śpiączce wątrobowej wtedy tak nie cierpią.
Ważne by nie cierpieli. Nie wiem jak Cię pocieszyć...przesyłam dobre myśli... |
izabella
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-05-02, 19:07 Temat: GUZ GŁOWY TRZUSTKI Z PRZERZUTAMI DO WĄTROBY |
Kasiu pozdrawiam Cię gorąco i ściskam mocno.
Tak pięknie i mądrze żyjesz. Nie wiem tylko dlaczego los nie jest dla Ciebie łaskawszy.
Przecież to właśnie Tobie należy się dobre, spokojne, szczęśliwe życie.
Świat nie jest sprawiedliwy niestety i nigdy nie był.
Chciałabym być Twoją mamą, albo tatą albo siostrą albo córką albo przyjaciółką.
Nie bierz odpowiedzialności za Tatę ( spowiedź) jest dorosły.To trudny dla Niego moment, człowiek tego nie ogarnia. Nie zmienisz przeszłości , nie zmienisz Taty ale, cały czas możesz wpłynąć na przyszłość, to właśnie zrobiłaś. Wybaczyłaś MU. |
|