1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 9
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Zmiana rozrostowa
jolapol

Odpowiedzi: 344
Wyświetleń: 89599

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2017-03-28, 07:28   Temat: Zmiana rozrostowa
tyle wycierpieliście wszyscy, ze ten spokój nie opuści cie przed pogrzebem. poczujesz zal, ale naprawdę zrobiłyście z mama , co było możliwe, żeby te ostatnie tygodnie- zauważ: tygodnie- tacie było dobrze. Byłyście, opiekowałyście się, zapobiegałyście bólowi. A choroba- cóż, tu do was nie należała moc sprawcza. Bogami nie jesteśmy.
jolapol

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2017-03-27, 13:23   Temat: Zmiana rozrostowa
::rose::
jolapol

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2017-03-20, 19:19   Temat: Zmiana rozrostowa
niesamowicie silny człowiek. Nawet nie wyobrażam sobie , jakie obie musicie być zmęczone. Po prostu nie wiem , co napisać, aby podtrzymać cie na duchu.
jolapol

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2017-03-09, 11:27   Temat: Zmiana rozrostowa
Fantastycznie zdajesz ten egzamin z życia
jolapol

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2017-03-08, 21:40   Temat: Zmiana rozrostowa
jesteśmy z Tobą. U mnie trwalo 5 dni a mialam dosyć . Wysiadałam fizycznie i psychicznie. A może tata na kogoś czeka? Czy wszyscy, na których mu zależy , odwiedzili go? Może to głupie, ale u nas ( dwukrotnie) osoby, które walczyły odeszły dopiero , jak usłyszały od nas, że mogą już iść, że nie muszą już walczyć, że zasłużyły na odpoczynek.
jolapol

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2017-03-04, 23:56   Temat: Zmiana rozrostowa
Jesteś niesamowicie dzielna. I niestety, nikt Wam nie pomoże, sami przeżywacie bardzo trudne dni, a gł€pie gadanie- nie bedę cytować, ale wiele zdań powyżej jest co najmniej krzywdzących- Ci nie pomoże. Rób dalej, jak robiłaś dotychczas. Nikt z postronnych nie wie, co się u was w domu dzieje. Dbaj o siebie i mamę. Tacie towarzysz.
jolapol

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2017-03-01, 14:21   Temat: Zmiana rozrostowa
i będzie ciężko. Niestety. Ale dasz radę. Myślę o Was ciepło.
jolapol

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2017-02-14, 18:57   Temat: Zmiana rozrostowa
torunianka napisał/a:

przecież tak jest! pamiętam , jak 6 lat temu towarzyszyłam mamie . I w ostatnim tygodniu wprost chcialam , zeby to się już stało. Patrzenie, jak ktoś się dusi, jak koncentrator nie przynosi ulgi, jak leki wydają się nie działać albo działać za krótko, jest udręką . Cierpiałam fizycznie, modliłam się i szuybką smierc.
KasiaKasiaKasia napisał/a:
torunianka,
Nie czytaj.
, dokładnie. KasiaKasiaKasia, , bądż dzielna i pisz, jeśli to cię uspokaja.

[ Dodano: 2017-02-14, 18:58 ]
p.s.może wątek kciukowy?
jolapol

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2017-02-04, 21:01   Temat: Zmiana rozrostowa
marysia5 napisał/a:
nie mów tak o Tacie że jest nieznośny

a dlaczego nie? Jesteśmy tylko ludżmi. KasiaKasiaKasia, masz prawo do swoich odczuć, najróżniejszych. I wcale nie jesteś złąą córką, jeśli pomyślisz coś gorzej o tacie. W koncu dla niego jesteś oazą cierpliwości. Przepraszam, ale takie myślenie , że nie mam prawa do słabości i gorszego myślenia o innych odbiło się na moim zdrowiu psychicznym. Choroba członków rodziny jest dla nas wyzwaniem i wcale nie musimy być ze stali. Masz prawo do swoich uczuć

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron