1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz prawego płuca, rozsiew nowotworowy |
jusia
Odpowiedzi: 70
Wyświetleń: 25603
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-03-22, 21:31 Temat: Guz prawego płuca, rozsiew nowotworowy |
Ewko, współczuję.
Łączę się z Tobą w bólu.
[*] |
jusia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-03-13, 23:45 Temat: Guz prawego płuca, rozsiew nowotworowy |
Ewcia,spędzajcie razem czas ,który jeszcze jest Wam dany-tylko tyle mogę napisać..
Przykro mi. |
jusia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-03-10, 09:45 Temat: Guz prawego płuca, rozsiew nowotworowy |
EwaKol napisał/a: | Czasem sobie popłaczę do poduszki ale wtedy gdy Mama już spokojnie śpi. Mnie przynosi to ulgę a dla niej lepiej jak nie widzi moich łez. |
EwaKol, płacz sobie jeśli tylko czujesz taką potrzebę.
Łzy często przynoszą ulgę.
Lepiej dać upust żalu, złości, bezsilności, niż trzymać to w sobie i zadręczać się.
EwaKol napisał/a: | Dziś jestem naprawdę szczęsliwa, bo nie było ani jednego ataku bólu. |
Trzymam kciuki, aby leki pomogły Twojej Mami i powstrzymywały ból.
Pozdrawiam! |
jusia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-03-05, 09:59 Temat: Guz prawego płuca, rozsiew nowotworowy |
EwaKol, tak mi przykro, że choroba tak galopuje,,,
Ja jak tylko miałam jakieś wątpliwości - zwłaszcza w ostatnich dniach i godzinach życia mojego Taty to dzwoniłam do hospicjum.
Opowiadałam lekarzowi dyżurnemu co się dzieje, jakie objawy, o bólu itp. i lekarz instruował mnie o ile mogę dawkę zwiększać i co robić.
Więc jeśli tylko zauważysz jakieś nagłe objawy z którymi nie będziesz w stanie walczyć natychmiast dzwoń do hospicjum - jeśli będzie to konieczne lekarz przyjedzie z pewnością.
Pozdrawiam i życzę dużo siły. |
jusia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-02-27, 09:09 Temat: Guz prawego płuca, rozsiew nowotworowy |
Poprę to co napisał awilem i inni .
Bądź przy Mamie.
Dbaj o Nią aby nie cierpiała.
Jeśli nadejdzie chwila ostateczna, niech odejdzie w spokoju i z godnością.
Życzę dużo siły w tym ciężkim czasie... |
|
|