1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak pęcherzykowy tarczycy |
justyna_kier
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 33775
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-06-29, 18:51 Temat: Rak pęcherzykowy tarczycy |
Jagusia, Białystok ma dobre opinie jeśli chodzi o opiekę. Rak tarczycy jest najłagodniejszym z nowotworów i daje największe szanse na wyzdrowienie. Wiem, rak to rak, ale potraktuj go jak zwykłe przeziębienie. Na mnie taka metoda działa. Jak ktoś z moich bliskich zaczyna się trząść nade mną, to im mówię "przecież mam tylko raka, nie muszę się nad sobą rozczulać". Walcz ze stwardnieniem, nie możesz mu się poddać, to jest bardziej podstępna choroba. Trzymaj się dzielnie. |
justyna_kier
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-06-28, 06:36 Temat: Rak pęcherzykowy tarczycy |
Jagusia, gdzie zdecydowałaś się na dalsze leczenie? Napisz skąd jesteś, wtedy łatwiej będzie pomóc. |
justyna_kier
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-06-10, 07:14 Temat: Rak pęcherzykowy tarczycy |
jagusia,
jeżeli jesteś z północno-wschodniej Polski to proponuję Ci operację w Poliklinice w Olsztynie. Napisałam Ci więcej w priv. |
|
|