1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak żołądka, odchodzenie, jak to przetrzymać? |
krado
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 16123
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2011-09-03, 14:59 Temat: Rak żołądka, odchodzenie, jak to przetrzymać? |
Marzenia - wyrazy wspólczucia
trzymaj się kochana |
krado
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2011-09-01, 19:16 Temat: Rak żołądka, odchodzenie, jak to przetrzymać? |
Marzenia - to co napisałaś to ja tak samo myślę jeśli chodzi o mojego tatę , nie wyobrażam sobie życia bez niego ale jak widzę jak cierpi.......
myślę że nasi bliscy wiedzą że ich kochamy
trzymaj się cieplutko i koniecznie informuj na bieząco co z babcią
|
krado
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2011-09-01, 17:25 Temat: Rak żołądka, odchodzenie, jak to przetrzymać? |
Marzenia nie dołuj się swoim zachowaniem , to już tak jest że niektórzy nie potrafią rozmawiac o uczuciach , myślę że twoja babcia doskonale wie że ty ją kochasz - takie coś się po prostu czuje ....u mnie jest tak samo z tatą - mój tata mnie nigdy nie przytulał , nigdy nie mówił że mnie kocha a ja po prostu to wiedziałam , dawał mi to odczuć na każdym kroku swoim zachowaniem względem mnie , i ja mam to samo- nie potrafię podejśc do taty i powiedziec ze go kocham - ale mam nadzieję że on wie że ja go kocham najmocniej na świecie - jestem przy nim zawsze kiedy mnie potrzebuje .....
mam za to płacz na wierzchu i kiedy jestem przy tacie i patrzę jak cierpi i jak go boli to łzy same płyną i zaraz uciekam bo nie chcę żeby tata widział że płaczę |
krado
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2011-08-30, 06:22 Temat: Rak żołądka, odchodzenie, jak to przetrzymać? |
Marzenia cięzki dla was czas - trzymaj się cieplutko |
|
|