1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak drobnokomórkowy płuca lewego |
magdal
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 9980
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-03-23, 14:39 Temat: Rak drobnokomórkowy płuca lewego |
Viola, jesteś z łodzi, więc prawdopodobnie wynik "nie pojedzie" do innego miasta do laboratorium, stąd oczekiwanie może być krótsze. Ten wynik jest bardzo ważny do podjęcia odpowiedniego leczenia. Musicie czekać cierpliwie. Dziwię się jednak, ze lekarz nie poinformował mamy o wyniku (tak zrozumiałam z twego wpisu) jeśli jest już wynik tk płuc i widać tam zmiany, powinien to on zrobić. Przecież mama bedzie musiała się dowiedzieć co jej jest, a tę informację wydaje mi się że powinna usłyszeć od lekarza a nie od bliskich osób. Sama miałam takie dylemat, bo moja mama wychodząc ze szpitala z pulmonologii do domu (czekaliśmy w domu na wynik bronch.)została poinformowana o wszystkim przez ordynatora. My poprosiliśmy tylko, by zrobił to, gdy dotrzemy do szpitala, by w tej trudnej chwili być z mamą. I tak się stało... Potem z wynikiem byliśmy na dalszych konsultacjach.
Viola, trudny czas przed Wami, życzę dużo siły ale i optymizmu bo z tego co czytam na forum każdy choruje inaczej, nadzieja jest zawsze. Pozdrawiam. Magda |
|
|