1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Gruczolakorak płuca prawego |
manynka555
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 4861
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-03-24, 20:16 Temat: Gruczolakorak płuca prawego |
Aktualnie chciałabym się dowiedzieć czy to jest coś bardzo poważnego, że lekarz prowadzący powiedział że operacji nie da rady juz zrobić i że teraz to tylko chemia. Czy z tych wyników da się stwierdzić czy istnieje możliwość taka że mama będzie żyć dłużej niż jak to w internecie wyczytałam najdłużej 5 lat ? Kompletnie się na tej chorobie nie znam dlatego przepraszam jeśli moje pytania są idiotyczne, ale chce coś więcej wiedzień na temat tej choroby )w internecie jest wszystko tak ogólem napisane) |
Temat: Gruczolakorak płuca prawego |
manynka555
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 4861
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-03-24, 13:43 Temat: Gruczolakorak płuca prawego |
Witam.
Jestem tutaj nowa więc jeśli jakiś błąd w pisaniu postu popełniłam bardzo przepraszam.
Mam do Was ogromną prośbe. Moja mama pod koniec grudnia 2014 r po wszystkich możliwych badaniach dostała diagnoze Gruczolakorak płuca prawego. Obecnie znajduję się w szpitalu i dzisiaj została jej podana chemia (płukanka plus sterydy) w załączniku dodałam wszystkie dotychczasowe wyniki. Dodam że miała również robioną kolanoskopie, gdyż jej brat bliźniak 2 lata temu zmarł na raka jelita grubego. Wyniki w tym przypadku były dobre i jelita są zdrowe. Jedyny problem to te płuca. Mam nadzieje że pomożecie coś więcej mi na ten temat wyjaśnić. za co z góry dziękuje
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2015-03-24, 18:09 ]
Prosimy o usuwanie danych osobowych pacjenta i lekarzy z wklejanej dokumentacji. |
|
|