1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Wątpliwości dotyczące diagnozy |
marzena66
Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 23197
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-12-01, 19:42 Temat: Wątpliwości dotyczące diagnozy |
eskate napisał/a: | Bardzo szanuje emocje i odczucia towarzyszace chorobie wlasnej i/lub bliskich. |
I to na forum jest najważniejsze, wzajemny szacunek do osób, które cierpią i Ich rodzin, które tak dzielnie, tak bohatersko walczą o swoich kochanych najbliższych.
Armands napisał/a: | Tobie życzę, aby Twoja historia była jak najkrótsza i ze szczęśliwym zakończeniem. |
Ja również tego Tobie życzę |
marzena66
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-12-01, 12:44 Temat: Wątpliwości dotyczące diagnozy |
eskate napisał/a: | Osobiscie drazni mnie gdy ktos zaklada watek, pisze i uzyskuje pomoc, czesto przez dlugi czas, a nie jest sklonny podzielic sie zwrotnie informacjami i w pewnym momencie watek sie urywa - |
Nie można kogoś zmusić do zakończenia wątku. Na każdym forum( chyba )obowiązuje zasada, że piszemy ile chcemy, kiedy chcemy i możemy w każdej chwili przerwać pisanie. Pisanie na forach nie jest obowiązkiem. Ktoś otrzymał pomoc do swojej wypowiedzi i tyle mu wystarczy i kończy temat. Kogoś historia skończyła się dramatycznie, nie każdy chce się tym dzielić z innymi i też trzeba to uszanować.
eskate napisał/a: | jak sie dana sprawa zakonczyla ma duzy walor edukacyjny. |
Na pewno tak ale tak jak napisałam, każdy ma swoją wolę i chęć dzielenia się z innymi w różny sposób.
eskate napisał/a: | moze warto by sprobowac uregulowac taka kwestie w regulaminie? |
Nie można narzucać nikomu takich zasad.
pozdrawiam |
marzena66
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-11-21, 18:03 Temat: Wątpliwości dotyczące diagnozy |
Brak diagnozy onkologicznej, wątek przeniesiony do Działu Tymczasowego.
Jeżeli coś się zmieni, czego nie życzę wróci w odpowiednie miejsce.
pozdrawiam |
|
|