Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak gruczołowy pluca prawego z przerzutem do węzła nadobojcz |
marzena66
Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 33325
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2019-10-24, 18:55 Temat: Rak gruczołowy pluca prawego z przerzutem do węzła nadobojcz |
zaniedbała,
Nie mam. Nie każdy pisze pw z Administracją. Też się martwię jak kazdy z Was ale trzeba uszanowac milczenie na wątku. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2019-10-12, 20:38 Temat: Rak gruczołowy pluca prawego z przerzutem do węzła nadobojcz |
Dziewczyny wiem, że się martwicie, ja również ale prosze uszanować milczenie naszej Halki a przede wszystkim nie pisać w wątku o swoich złych przeczuciach bo raczej to nie jest miejsce żeby w ten sposób pisać i nie stosujemy tego na tym forum. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2019-08-18, 12:22 Temat: Rak gruczołowy pluca prawego z przerzutem do węzła nadobojcz |
halka napisał/a: | Obojetnie chca to robic niech robia. |
Oczywiście kochana, jeśli lekarze proponują leczenie, bierz garściami. Gorzej by było jakby powiedzieli koniec, tak wiemy, że wciąż piłka w grze,.
halka napisał/a: | Usciskalabym Was chetnie. |
To my ściskamy z całych sił i przekazujemy, pozytywną energię.
powodzenia. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2019-08-13, 21:42 Temat: Rak gruczołowy pluca prawego z przerzutem do węzła nadobojcz |
halka napisał/a: | na Komisje OUN ..........Prawdopodobnie naswietlanie calej glowy. |
Tak jak są zmiany w OUN to zastosują naświetlania.
halka napisał/a: | Tomografu pluc. Tez progresja ,rozmiary tragicznie wieksze.Lewe pluco jedynie tylko pracuje.Jak ja sie z tego wywine. Teraz musze isc do swojej onkolozki. |
Nie dobrze jak progresja, przykro mi ogromnie. Jesteśmy całym sercem z Tobą i życzę żebyś "wywijała" się długie lata. Jak najszybciej onkolog i poddaj się dalszej chemii.
Trzymaj się a my z całych sił trzymamy kciuki, dzielna wojowniczko. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2019-08-11, 07:40 Temat: Rak gruczołowy pluca prawego z przerzutem do węzła nadobojcz |
halka,
Nie odczytam zdjęcia, przykro mi. trzeba wstawić jako załącznik do posta.http://www.forum-onkologiczne.com.pl/forum/faq.php#35. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2019-08-02, 06:33 Temat: Rak gruczołowy pluca prawego z przerzutem do węzła nadobojcz |
halka napisał/a: | ,no i chyba po mnie |
Nie myśl tak, póki jest w Tobie życie a jest to szukaj pomocy, działaj i walcz. My całym sercem jesteśmy z Tobą.
halka napisał/a: | Zadziwiajace jest to ,ze 17 czerwca mialam wyciete te male zmiany cyberknifem ,a juz po poltoramiesiaca od tego mam duze jakies zmiany |
Niestety i tak bywa, musiały być jakieś mikroprzerzuty, które nie były widoczne dla sprzetów badających i oka lekarzy.
Mocno przytulam, przkazuję mnóstwo energii i sił dla Ciebie. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2019-06-16, 14:02 Temat: Rak gruczołowy pluca prawego z przerzutem do węzła nadobojcz |
halka,
halka napisał/a: | zawszw "siama i siama" |
Rozumiem to "siama" bo tez taka jestem ale czasami trzeba to wszystko pochować w kieszeń i przyjąć pomoc, zwłaszcza jak tej pomocy ktoś potrzebuje a ktoś drugi chce ją dać.
Synuś jak widzę pieczę trzyma choć daleko i jest kiedy potrzeba i bardzo dobrze i z tego się ciesze bo wiem, że jestem zaopiekowana.
halka napisał/a: | i tak w poniedzialek juz mam przyjechac do Poznania na cyberknife juz na zabieg |
Trzymamy kciuki za Ciebie i oczywiście
halka napisał/a: | Zamelduje sie jak wroce |
Melduj się jak najszybciej, czekamy.
Dużo sił, powodzenia. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2019-06-08, 14:43 Temat: Rak gruczołowy pluca prawego z przerzutem do węzła nadobojcz |
halka,
Jeżeli boli trzeba się wspomóc bo ból tak się rozhuśta, że później trudno go opanować, nie bądź bohaterem i nie męcz się niepotrzebnie. Boli, zgłosic lekarzowi i coś dobierze, nie cierp niepotrzebnie.
Może warto porozmawiać z lekarzem o radioterapii tego biodra, pomaga bardzo na bóle, zapytaj lekarza jak otrzymasz wynik z scyntygrafii.
Dużo sił Ci życzę i mocno wspieram. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2019-03-11, 20:14 Temat: Rak gruczołowy pluca prawego z przerzutem do węzła nadobojcz |
halka,
Wszyscy trzymają za Ciebie kciuki to musi się udać. Boisz się nowości, jak każdy ale trzeba podjąć czasami ryzyko zwłaszcza jak dotyczy zdrowia.
powodzenia |
|