Autor |
Wiadomość |
Temat: irene - komentarze |
misiak
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 7207
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-08-21, 22:15 Temat: irene - komentarze |
Przykro mi.. |
misiak
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-08-19, 22:03 Temat: irene - komentarze |
Bardzo mi przykro, że stan mamy sie pogarsza. Dużo sily życzę. |
misiak
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-08-18, 17:43 Temat: irene - komentarze |
Jeśli coś cie martwi to pytaj lekarza. Nawet o głupotę ale pytaj.
Ja dzisiaj byłm ciekawa po co jest przed naświetleniami symulator. Choć od pana usłyszałam taką szybką wiadomość, że chyba nie- dosłyszałam.
Pozdrawiam. |
misiak
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-08-16, 09:44 Temat: irene - komentarze |
Wiesz, nie ma co sie dziwić, może mama ma tak wrażliwe ręce, cialo w tej chwili, że po prostu ją to boli. Jeśli mama sie uskarża na pielęgniarki to może porozmawiać z nimi, zeby były delikatniejsze. Wiadomo my napewno robimy to bardziej delikatniej, a one mają tą niby wprawę, choc czasem nam to sie wydaje nie takie do końca.
Szybko i fachowo nie zawsze znaczy delikatnie.
Pozdrawiam. |
misiak
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-08-15, 19:05 Temat: irene - komentarze |
Wydaj mi sie , ze to może być po morfinie. Moja ciocia po niej była strasznie śpiąca, nieobecna, majaczyła. Ale cierpiała bardzo i bardzo ją bolało, więc trzeba było podawac jej leki, które choć na chwilkę poradzą sobie z bólem.
Pozdrawiam. |
|