1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Zmiana rozrostowa |
mondfa
Odpowiedzi: 344
Wyświetleń: 89599
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-04-02, 14:45 Temat: Zmiana rozrostowa |
Cytat: | ale jedyne uczucie jakie teraz mam to ULGA. |
Biorąc pod uwagę to, co przeszłaś w ostatnim czasie, to chyba jest najnormalniejsze w świecie uczucie. Jeżeli wierzysz w ten lepszy świat, a po wypowiedzi sobie to wywnioskowałam, to śmierć Twojego Taty nie jest przecież końcem, a początkiem doskonałego i idealnego życia
Nie ma nic złego w tym, że się uśmiechasz, tak samo jak nie ma nic złego w tym, że rozpaczasz. Każde uczucie jakie Ci towarzyszy jest "na miejscu". I nie daj sobie wmówić depresji. |
mondfa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-03-26, 11:26 Temat: Zmiana rozrostowa |
Cytat: | Jak wejde niespodziewanie do pokoju to odwrócony jest w poprzek łóżka ( skąd tyle siły?) teraz wiem, ze w strone swojego obrazka z Komuni. Ma splecione palce, sam pewnie prosi o odejście. |
Z 50 razy coś pisałam i kasowałam... Nie wiem co powiedzieć, nie znajduję żadnych słów... |
mondfa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-03-16, 16:01 Temat: Zmiana rozrostowa |
Ja też bym poczyniła taki krok.
Codziennie jak tu przychodzę, sprawdzam, czy u Was już spokój... Z całego serca bardzo współczuję... |
mondfa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-03-12, 22:46 Temat: Zmiana rozrostowa |
co można powiedzieć w takiej sytuacji... nie znajduję słów... Dużo sił dla Was wszystkich.... |
|
|