1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak - dziwny spływ limfy |
syla127
Odpowiedzi: 180
Wyświetleń: 74008
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-09-17, 18:36 Temat: Czerniak - dziwny spływ limfy |
arawis, nie masz mi za co byc wdzięczna, dla mnie to oczywiste że jesli mogę komus przekazac swoją wiedzę i tym sposobem pomóc na forum innym szukającym wsparcia Uwierzcie mi tu na oddziale sa więksi wojownicy niz ja i oni sprawiaja ze musze trzymac fason więc mozesz pytac mnie o wszystko bez skrępowania |
Temat: Czerniak - dziwny spływ limfy |
syla127
Odpowiedzi: 180
Wyświetleń: 74008
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-09-17, 15:47 Temat: Czerniak - dziwny spływ limfy |
arawis, kochana jak wrócę ze szpitala do domu to podeślę Ci zdj mojego pierwszego guzka podskornego ktory najpier pokazal sie jako mala grudka,odrazu wiedzialam ze to przerzut bo nie mialam problemow z cerą. Ten guzek byl malutki najpierw, pozniej czulam jak mi mrowi delikatnie i czulam jakby sie skurczybyk unerwial i zaczal rosnąć, z tygodnia na tydzien pojawily sie na skórze głowy nowe male guzki, tak naliczylam 6-7
[ Dodano: 2016-09-17, 16:52 ]
te na skórze głowy jakos nie specjalnie urosly ale ten na czole to sporo, teraz normalnie przebija kolor fioletowy.
[ Dodano: 2016-09-17, 17:06 ]
aha i jeszcze dodam, ze ogólnie ten nasz czerniak to jedna wielka zagadka, bo ja węzły chlonne tj pachwinowe znajdujące sie przy guzie pierwotnym w ogole nie mialam i nie mam powiększone do tej pory, za to pojawil sie węzeł powiekszony tuż pod piersią na wysokości 5 żebra, ktorego wyczulam przez przypadek. Obserwuj swoje ciało ale prosze mysl pozytywnie ze nic sie zlego nie dzieje, bo stres nakręca rozwój choroby
sciakam !
[ Dodano: 2016-09-17, 17:07 ]
ps. przepraszam wszystkich za moje chaotyczne wpisy ale piszę z telefonu |
|
|