1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: WYNIK BADANIA RTG |
zufed
Odpowiedzi: 223
Wyświetleń: 81547
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-11-21, 22:51 Temat: WYNIK BADANIA RTG |
ja miałam na myśli tabletki przeciwwymiotne.co do czegokolwiek na krew to dopiero jeżeli wyniki ulegną pogorszeniu myślę, że dostanie.nie daje się raczej niczego profilaktycznie.
profilaktycznie może tata pić sok z buraków i brać ecomer ( jak lekarz nie będzie miał nic przeciwko)
jak zrobiłam zamieszanie to przepraszam
co do jedzenia tego na co ma ochotę, to się zgadzam, ale uważam za lekka przesadę zostawianie pacjenta bez tabletek przeciwwymiotnych po chemii.
ja po chemii to za przeproszeniem zwracałam obiad z przed tygodnia, także całe szczęście, że twojemu tacie nic takiego się nie dzieje.
trzymajcie sie
zuza |
Temat: WYNIK BADANIA RTG |
zufed
Odpowiedzi: 223
Wyświetleń: 81547
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-11-21, 22:37 Temat: WYNIK BADANIA RTG |
banialuka napisał/a: | ...tabletki p.wymiotne sa zawsze przepisywane, ale moze tylko mi sie wydawało, może to nie jest jakimś standardem. |
z tego co się orientuje to jest to standardem, powinien tata mieć je przepisane do domu.nawet jeśli miałyby się nie przyda musicie je mieć.upomnijcie się jak pójdziecie do lekarza. |
|
|