1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: prośba o analizę wyników badania krwi |
zufed
Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 11521
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2009-12-04, 10:08 Temat: prośba o analizę wyników badania krwi |
A robiłaś może badania o których pisałam kilka postów wcześniej?
A jaki plan lekarz ma dalej?
pozdrawiam |
zufed
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2009-11-24, 11:55 Temat: prośba o analizę wyników badania krwi |
a czego będzie to usg?bo jakoś nam to umknęło a już wcześniej się o to pytał mamanel. |
zufed
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2009-11-24, 09:54 Temat: prośba o analizę wyników badania krwi |
to czekamy na wynik usg, zrób proszę te badania o których pisałam.A może idź do innego lekarza bo warto się tym zająć.
a cukier może badałaś?
a powiedz mi pocisz się w nocy?miewasz biegunki? nie zaszkodzi też zrobić badania na obecność wirusa HIV.
daj znać co tam po badaniu USG i coś będziemy myśleć.Może DSS będzie i zerknie.
pozdrawiam Cię
zuza |
zufed
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2009-11-23, 20:49 Temat: prośba o analizę wyników badania krwi |
a dlaczego od 2 lat chodzisz z węzłami powiększonymi?
Czy żaden lekarz się tym nie zainteresował?
wynik krwi na pierwszy rzut oka ok.
co do moczu to nie powinno być urobilinogenu i bilirubiny.ich obecność może świadczyć o chorobach wątroby-również zapaleniu wątroby między innymi.
robiłaś sobie próby wątrobowe?jeśli nie to zrób.i dobrze by było, żebyś też zrobiła anty HCV i anty HBS.
obecność leukocytów też nie jest prawidłowa, ale to może świadczyć o infekcji układu moczowego.
napisz coś więcej o sobie
pozdrawiam
zuza |
|
|