Gazda, widzę ,że dialog fajny prowadzimy .Napisałam inny rejon bo nie wszyscy są z "dołu" Polski więc może dla sprawiedliwości kolejny zlot zróbmy na "górze" mamy tutaj piękne rzeki ,fajne spływy itp itd to jest moja propozycja .
_________________ Tatulek [*] 12-12-2011 godz 7:50 .Spoczywaj w Pokoju.
Asiu oczekujemy konkretnych propozycji, jeżeli będą na naszą kieszeń, jeżeli będą poparte konkretną lokalizacją kosztorysem... to jestem za... jesteśmy z terenu całej Polski, i nikt nie ma zamiaru dyskredytować jednego regionu na rzecz drugiego.
Oczekujemy konkretów a dyskusje typu :a może byśmy... chyba nikogo nie bawią a hasła chwyćmy się i zróbcie...też nie robią na nikim wrażenia
Gazda udowodnił już dwukrotnie że nie ogranicza się tylko do słów, powiedział, zorganizował, wykonał... myślę że każdy ma taką szansę myślę że możesz Ty lub ktokolwiek inny wykazać się taką determinacją i możliwościami organizacyjnymi, a my w miarę swoich możliwości zapewnimy pomoc i frekwencję...
asia77, jak wiesz, gdzie jest jakiś fajny ośrodek, a nie chcesz się sama angażować, to rzuć namiar/miejscowość/nazwę, to ktoś poprosi o ofertę i już... Pojęcie "północnej Polski" jest dość rozległe, nawet jeśli wyłączymy z niego tereny pomiędzy Szczecinem i Suwałkami... A zawsze lepiej organizować zloty w miejscach sprawdzonych...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum