Trollinka, konieczne jest wykonanie TK klatki piersiowej i w zależności od wyniku dalsza diagnostyka. Wiele więcej w tej chwili nie da się powiedzieć, przykro mi.
Pozdrawiam serdecznie.
tak, w poniedziałek mama jedzie na Płocką w Warszawie do szpitala plucnego. Wyniki widziała internistka w kategorii icf10 napisala d38? (wiem juz co to znaczy)
Dzis mama była w szpitalu Pulmonologicznym w Warszawie na Płockiej. Po obejrzeniu zdjęć, wyników dostała taki opis:
Zmiany opłucnowe pozapalne stabilne. Podejrzenie zmian pozapalnych opłucnowych w szczycie płuca lewego, podejrzenie przewlekłego zapalenia zatok.
bardzo małe prawdopodobieństwo zmian nowotworowych.
Ma zgłosić sie 26.10 do poradni pulmonologicznej i tam dopiero zapis na tommografie.
Jutro idzie do internisty. Chcę aby wzięła skierowanie na TK prywatnie, bo chyba nie damy sobie rady z nerwami tak długo.
Mozecie polecic mi dobrą placówkę w Warszawie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum