W takich czasach żyjemy, że ludzi coraz więcej, a człowieka coraz mniej. W Żegiestowie spotkałam nie ludzi, a "Człowieków" Dziękuję gospodarzom: Arturowi i Zuzi. Dziękuję integrującym się Rakom spod różnych znaków Do zobaczenia na następnym zlocie...
_________________ Jest taka cierpienia granica, za którą się uśmiech pogodny zaczyna...
I ja już jestem w domu, po podróży w miłym towarzystwie Artura, który jechał w moją stronę . I tak minęło kolejne spotkanie w gronie w gronie uśmiechniętych, życzliwych osób, które się poznały, polubiły i chcą się spotykać. Poszerzyłam grono znajomych o dwie mądre, sympatyczne dziewczyny Ewa i Ania . Myślę ,że jeszcze nie raz się spotkamy . Dziękuję Zuzi i Arturowi za gościnę i atmosferę .
My również dotarliśmy cało i zdrowo do domu. Bardzo się nam podobało, pozdrawiamy wszystkich uczestników, również tych którzy o tym forum nic nie wiedzieli, a mieliśmy okazję spotkać ich przy ognisku. Dziękujemy Gospodarzom i "do zaś".
Proponuje długi weekend majowy tzn 3,4,5,6 czy jak kto woli od 1 maja
W każdym bądź razie ja wtedy mogę przyjechać.
Razem było by nas 7 osób plus suczka Roxi
_________________ "Będzie dobrze (...). Teraz będzie najtrudniej, a potem będzie już dobrze."
Stephen King
buuu, ja nie mogę przyjechać, nie mogę mamy zostawić bez opieki a nie mam nikogo kto by mnie zastąpił, także obietnicy z ostatniego zlotu nie spełnię, przykro mi ale Wy się dobrze bawcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum