Słowa tej piosenki znam na pamięć,zresztą wiele.Ale chwytam się ,ze ostatnio coraz częściej mam kłopoty z przypomnieniem sobie tytułu,czy też słów wiersza Nie jest to budujące .
Nie umiem też wstawiać tak jak to zrobiłaś z you tube ,cos robię źle.
Czytałam podpowiedź -nie umiem
ja robię to tak otwieram stronę którą chcę zalinkować i
u góry tam gdzie jest jej adres kilkam na nim prawym przysiskiem myzki powinien podświetlić się na niebieski i powinno wyskoczyć okienko poleceń z wytnij zaznacz i tak dalej klikam kopjuj lub wytnij
- nic więcej nie robię z tym wchodze na pisany post i znów klikam prawym przyciskiem myszki ię okienko poleceń i zaznaczam wklejhttp://www.wasza-farma.pl/news.php i powinien się sam przkopjować i gotowe spróbój . powodzenia
[ Dodano: 2012-06-26, 12:57 ]
i wkradł się mały błąd nie zrobiłam spacjii przed naciśnięciem praweg przycisku myszki i ze skopiowanym przyciskim skopiował się wyraz wklej
ja podałam tu przykładowy adres
Dziękuję Jula
Kiedyś była taka strona,gdzie można było się uczyć wklejania zdjęć,kopiowania czy innego pisania.Nie mogę jej znaleźć.Może Ty wiesz gdzie? To było tu na naszym forum.
Poćwiczyłabym tam bo ileż to można robić baboli????
Witam serdecznie
Agnieszko wspominasz o problemach z pamięcią... też niekiedy się na tym łapię że nie pamiętam...zastanawiam się czy to skleroza czy pamiątka po chemii, a może jesteśmy zwyczajnie przeczuleni?
ściskam serdecznie
Romeczku,mnie się też to zdarza.Zaczęło się po śmierci Tatusia.Ostatnio zapomniałam wyłączyć żelazko Wracałam się z drogi.Może to stres,nerwy,emocje-sama nie wiem Wcześniej tak nie miałam.
ja mam takie pamiątki po arkozie. potrafię rozmawiać z kimś i nagle ni z gruchy ni z pietruchy jakbym dostała amnezji i dopiero co zobaczyła tą osobę. nie pamiętam nazw przedmiotów, na szczotkę mówię te coś do czesania
widzę ,że aplauz jest ...kto następny zawsze to coś się będzie działo,a i ja trochę zajęcia będę miała z racji "założycielstwa"
Bo już kota dostaję przez to siedzenie w domu .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum