Witam Wszystkich
U mnie może nie tropiki,a szkoda bo ja jestem ciepłolubna.
Temperatury nie za wysokie ,ale duszno i codziennie przechodzą burze
Takich dawno nie było w naszych okolicach.
Ja "burzowy cykor" boje się gdzieś dalej wyruszyć bo te burze pojawiają się nagle .
Miłego dnia
inaczej się nie da .
Dlaczego boli Cię ręka? Co zrobiłaś?
to ta ręka po stronie usuniętych węzłów chłonnych... . Na szczęście nie puchnie ale jest odczuwalna jako ciężka, czasem zdrętwiała , no i czasem dziwnie od środka pobolewa...
To pewnie przez usunięte węzły?
Te skutki po operacyjne są niestety ciężkie czasami.
Trzeba by było się oszczędzać,ale znając życie kobieta-nie potrafi
To pewnie przez usunięte węzły?
Te skutki po operacyjne są niestety ciężkie czasami.
Trzeba by było się oszczędzać,ale znając życie kobieta-nie potrafi
no dokładnie... a poza tym jest to prawa ręka a ja jestem praworęczna...
więc musiałabym nic nie robić a to by była największa kara dla mnie
Nic nie robienie to to co może skutecznie zniweczyć skutki leczenia.
Mi jak nie pozwalają czegoś robić to się strasznie burzę, bulwersuję bo uważam ,że puki poruszam członkami to muszę być użyteczna/pomocna .
[ Dodano: 2012-07-03, 11:51 ] Dzień dobry
Jak Wam mija dzień? Bo mi tak...http://bebzol.com/pl/Teraz-pozostaje-nam-tylko.78853.html
Pozdrawiam
Jak mija dzień ? Ni jak Spać mi się chce, nocka nie przespana ...
Boję się burzy tak samo jak i Ty Aga
W nocy przeszła taka burza, że na samą myśl mam ciary tu i ówdzie
Wyskoczyłam z łóżka i stałam w ciemności na korytarzu - byle jak najdalej od okna ... grzmoty, błyski, z każdej strony. Ja takich burz nie pamiętam ...
Pozdrawiam
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
W tym roku to istna wariacja burzowa .U mnie noc znowu była burzowa.
Oglądałam film była godzina przed 3 zostało mi ze 20 minut do końca filmu .Niestety |nerwus|musiałam wyłączyć telewizor bo nagle .
To jest takie dziwne bo nic nie wskazuje na zmianę pogody ,to przychodzi z nienacka .Teraz też coś mi się zdaje ,że z daleka grzmi a jest pochmurno temp.tylko dziś 17 stopni.Przewidują taka pogodę do połowy lipca .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum