akos6,
Ja z natury jestem mięsożerna ,ale niestety jak brałam chemię o mięsku nie było mowy ,sam zapach smażonego mięsa mnie odrzucał ,miałam mdłości , ale jestem pyra poznańska i ziemniaczki z masełkiem jakoś wchodziły i naprawdę popijacham Pepsi ,mąż nie mógł patrzeć jak to wcinam ,ale dla mnie było ok
[ Dodano: 2011-11-07, 18:50 ]
Były co prawda takie dni kiedy tylko same mleko mogłam pić
mój wąż właśnie przytargał jogurty . kefiry i owocki mrożone....
będziemy koktajlować
OJ zaczyna brzmieć przepysznie.
A tak przepraszam, co Twój mąż powie na wąż??? przepraszam, ale wracam z innego wątku, w którym daleko od problemów onkologicznych i zaraz mam głupie skojarzenia.
[ Dodano: 2011-11-07, 19:39 ]
akos6 napisał/a:
mój wąż
To jakaś freudowska pomyłka???
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Hm z mrożonych Truskawek można przygotować " deser Euro 2012 " - no nie Justynka
Erin chyba z tymi naszymi 'pierdołami' przeniesiemy się do wątku u Gazdy. Bo w końcu 'służby porządkowe' spacyfikują nas.
Akos zapraszamy tam, do wątku U Gazdy. A tam na deser różne różności ...
[ Dodano: 2011-11-07, 20:15 ]
O ja . Dopiero teraz zauważyłam, że wątek niemerytoryczny.
No to tu też możemy .
Chyba .
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Erin chyba z tymi naszymi 'pierdołami' przeniesiemy się do wątku u Gazdy
Tutaj trzymamy kciuki za akos6, więc też można sobie pisać co chcemy ,(oczywiście to co by jej dodać otuchy)nwet pierdoły napewno będzie weselej i u niej nie tylko u Gazdy
Tutaj trzymamy kciuki za akos6, więc też można sobie pisać co chcemy ,(oczywiście to co by jej dodać otuchy)nwet pierdoły napewno będzie weselej i u niej nie tylko u Gazdy
Zgadzam się. Tak jak pisałam po napisaniu swojego postu zauważyłam, że ten wątek jest niemerytoryczny.
Erin chyba z tymi naszymi 'pierdołami' przeniesiemy się do wątku u Gazdy
ahaś
to o seksie możemy też???
i w ogóle bardzo wyuzdane możemy tu być???
wspaniale
_________________ spontanicznie carpe diem - ale banał, nie???
obudziłam się dzisiaj mega głodna... dobry znak... także na wieczór...
Mówiłam że na trzeci dzień będzie lepiej i tak trzymać głowa do góry
[ Dodano: 2011-11-08, 08:35 ]
Życzę smacznego śniadanka i nie tylko.
[ Dodano: 2011-11-08, 08:51 ]
No to na wesoło zaczynamy
Na budowie: Przychodzi facet i się pyta:
- Ilu was tu pracuje?
- Z majstrem, czy bez?
- Z majstrem.
- 26.
- A bez?
- Bez majstra, to tu nikt nie pracuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum