Dziękuję Justynko, aż chce się krzyczeć z radości, jak dostałam wynik do ręki, to prawie się popłakałam, tak się bałam ostatnio, byłam jakaś wystraszona, niespokojna, a tu proszę... Każda poprawa cieszy ogromnie
Brawa dla Olgi i dla Ciebie również.
Super wiadomości
Uściski
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
No cóż... czas chyba, by moderatorzy posprzątali, więc zanim przeniosą niemerytoryczne wpisy do kciukasów, to i ja pospamuję...
Fajnie Aljer, że stado apetycznych babeczek nam się nie zmniejszy
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Zapomniałabym, za dwa tygodnie wracam do życia zawodowego. Nigdy wcześniej nie czułam się tak dobrze - ambicjonalnie oczywiście - tak bardzo mnie potrzebują w szkole, że mogłam sobie nawet wynegocjować, jak ma wyglądać mój plan lekcji, żadnego biegania po szkole, wszystkie lekcje w jednym gabinecie, cud, miód, malina. Zobaczymy tylko jak sobie poradzę z głosem i z mówieniem, bo jeszcze mi niestety przysycha w "paszczy". Znalazłam fajną opiekunkę dla Olgi, więc do roboty...!!!
Jutro wracam do pracy po rocznej przerwie, trochę boję się jak poradzę sobie z mówieniem przy suchości paszczy, która dalej trzyma się mnie jak cholera. Naczytałam się ostatnio o nawilżających właściwościach kwasu hialuronowego, znalazłam preparat do płukania jamy ustnej GENIGEL. Czy ktoś z Was słyszał, testował i może się wypowiedzieć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum