Rozumiem Wasze poczucie bezsilności i bezradności.Pisałam już o ECZ w Otwocku jest to nowy szpital w którym pracują bardzo dobrzy lekarze onkolodzy i chirurdzy.Przyjmują na konsultacje praktycznie z dnia na dzień.Leczy się w tym szpitalu mój mąż,miesiąc temu zakończył chemioterapię.Spotkałam ludzi którzy przyjechali z Łodzi jak i tez ze Śląska ze wzgledu na krótkie terminy oczekiwania.Nie mają tylko jeszcze czynnego oddziału z radioterapią.Podaję numer telefonu do rejestracji spróbujcie może w tym szpitaluWam sie powiedzie 22 710-30-10.Życze wam abyscie wreście znależli lekarza , który Wam pomoże.
Czy napewno w ECZ , w Otwocku są 4 szpitale.My spotkaliśmy sie w tym szpitalu z bardzo dobrą opieką , bez nerw czekania w długich kolejkach,z tego co słysze to wszyscy sa zadowoleni,jeżdzimy tam od wrzesnia, więc troche ludzi miałam okazje poznać.
Czas... to najgorszy przeciwnik dla pacjentów onkologicznych. W tej chorobie nie ma czau na czekanie, bo rak ani mysli odpoczywać, a nasza służba zdrowia... szkoda gadać:( trzymam kciuki za powodzenie leczenia, trzymajcie się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum