Ania Konopka, czasem się trzeba wspomóc farmakologią (wiem coś o tym, "łykam" inhibitory wtórnego wychwytu serotoniny od kilkunastu lat), a czasem wystarczy dobry psycholog. Jedno jest pewne - nie należy sprawy zostawiać odłogiem, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Proszę, poszukaj pomocy medycznej lub psychologicznej. Pozdrawiam Cię serdecznie
_________________ Monika -------
Gdzie jest mój Tatuś?
Aniu -przeczytałam...................i bardzo bardzo mocno Cię przytulam. Poznałam Cię osobiście i wiem że dasz radę.Będę z dobrymi myślami przy Tobie i będę trzymać mooocno zaciśnięte kciuki. Pozdrawiam Cię serdecznie
Aniu- minęło parę dni od zabiegu i pewnie pomału wracasz do zdrowia, czego Ci serdecznie życzę. Myślę o Tobie, życzę Ci dużo siły i zaciskam mocno kciuki za powodzenie leczenia. Pamiętaj Jesteś dzielna i mocna ! Mocno, mocno Cię przytulam.
_________________ Boże, użycz mi pogody ducha. Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić. Odwagi, abym zmieniał to co mogę zmienić.
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum