Hej rodzynka,to Ciebie porządnie "poniewierało"-podobno to dobry znak.Dzisiaj wreszcie wyszłam na krótki spacer,pięknie ,słonecznie u nas było.Jutro kontynuacja,zauważyłam tylko u siebie piekący ból pod żebrami,wątroba?,śledziona?(obie powiększone),nie wiem,ale jest to dokuczliwe i sprawia ból,chyba skończy się telef."sos" do p.doktor.
Justynko ,już umówiłam się z córcią na jutro i będzie zapałeczka ,(kiedyś jak byłam piękna i młoda często tak ścinałam włosy),teraz już jestem tylko piękna - oczywiście ,pozdrawiam .
[ Komentarz dodany przez Moderatora: JustynaS1975: 2015-02-11, 19:33 ]
Jeśli mogę coś doradzić - to raczej nie ścinaj się na zapałkę, lecz od razu na zero. Ja popełniłam ten błąd - ściełam się po pierwszej chemii na 1/4 zapałki (fajny jeż), a po tygodniu, jak zaczęły wypadać - nie wypadały wszystkie na raz, tylko się wycierały i miałam koszmarne koła - najpierw po bokach (od spania), a potem krótką sierść wszędzie - w pościeli itp. Masakra była. Chciałam to wygolić męża maszynką do golenia, ale się nie dało i przez jakieś 2 tygodnie straszyłam Naprawdę łysa pała była lepsza
Poza tym myślę, że inaczej jest, jak sama sie ogolisz do zera, a jak te włosy zaczną Ci wypadać i zanim faktycznie same wyjdą, to możesz wyglądać tak sobie, plus - będą wszędzie. Ale oczywiście każdy ma swoje preferencje - sporo kobiet na oddziale czekało z długimi włosami - to było o tyle łatwiejsze, że długie włosy się lepiej sprząta, nie wbijają sie w poduszkę itp (ja mam typ włosów - sztywna szczecina).
Jakkolwiek - trzymam kciuki, żeby widok siebie bez włosów był dla Ciebie znośny, albo i ładny
Dziewczynki(mam nadzieje,że nie uraziłam ),czyli trzeba przez noc przemyśleć,bo obie to samo podpowiadacie,hmmm
jestem z tych odważnych i" hop do przodu",ale "kolanko" tak od razu?Dziękuje za sugestie ,może w trakcie zdecyduje,coś mnie na razie powstrzymuje przed totalnym zerem.
rodzynka jestem śliczna ,czy z włosami,czy bez -nie mam wątpliwosci,inni mogą tr.inaczej postrzegać to piękno ,ale co tam o gustach się nie dyskutuje.:)
[ Komentarz dodany przez Moderatora: JustynaS1975: 2015-02-11, 20:39 ] Tak naprawdę 'od razu na kolanko'. Co prawda można przeżyć lekki szok, ale to lepsze niż to wypadanie włosów, które potem są wszędzie i w dużych ilościach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum